Fashion

SATENG GJØR COMEBACK

I skrivende stund veksler jeg mellom å male på soverommet, skrive på pcen og sjekke kaka i ovnen. Mannen har bursdag i morgen og selv om ikke vi klinker til med noe stort kalas hører kake med. Enkelt og greit- det er et must 😉 Vi er like glad i brownies hele familien her, noen mer enn andre, og graden av steketid er oppe til diskusjon. Tenk at en pose Toro brownies kan nytes på sååå mange ulike måter. Altså¨, nam! 

Etter at jeg tok de bildene her på tirsdag forsvant jeg helt inn i en slags feriekoma. Siste dag på ungene i går og jeg rakk over soverommet med et strøk maling etterfulgt av et nytt spennende PLantasjen prosjekt som jeg gleder meg til å vise dere mer av etterhvert. Dagene har bare gått i ett selv om vi har tatt det knusende med ro. Noen ting og planer står jo enda på agendaen så vi gir ikke helt slipp enda. Det går nok ikke 100% før vi er i Vietnam. Da er det kun blogg og instagram som blir med ned, alt annet får ligge igjen her hjemme. Det skal bli så godt det 😉 

KJole skreddersøm fra Thailand | Hatt Na-Kd (Mango)

Sateng er jo vei inn i motebildet igjen, og det i en rykende fart. Så jeg tok rett og slett springfart og havnet heeelt bakerst i klesskapet hvor jeg fant denne. Nedstøvet og nesten bortglemt. Den ble skreddersydd i Thailand for snart 10 år siden, og sitter langt i fra perfekt. Nå er den litt for stor både her og der, men den var helt skjønn å ha på den første offisielle sommerdagen her i Norge. For det vi har hatt tidligere i år er ikke vær jeg vil kalle sommer. hehe. 

Nå sikler jeg på sateng skjørt i alle farger og nyanser. Lavendel, lyse gul, orange, burgunder- you name it! Jeg har en laaaaang liste til skredderen i Vietnam så godt vi har noen uker på oss der nede, hihi. Gleder meg til å vise dere!

Nå skal jeg nyte kvelden sammen med min bedre halvdel før han runder 32 år. Nyt kvelden dere. Vi ses i morgen. Love -E

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply