Fashion

SKOKURS MED KASTELL

God mandag ♥ I fare for å gjenta meg selv forsvant sist uke. Dagene gikk så fort at jeg nesten ikke greide å henge med, men mot alle odds- VI KOM I MÅL. Hurra 😀  På tirsdag var jeg, som jeg nevnte for dere, en etterlengtet tur i Oslo. Endelig fikk jeg se de nye lokalene til Polhem PR i forbindelse med et skokurs sammen med Kastel. Vi fikk møte mannen bak den norske merkevaren og vi fikk en sniktitt på sommerkolleksjonen. Rart å snakke om sommer nå som jeg er midt i julestria med andre kunder, hehe 😉

Jeg har ikke noe spesielt forhold til Kastel fra før, men noe sier meg at jeg vil få det. De ble nemlig godt brukt på fjellet sammen med noen av jentene i helgen. Skoene er virkelig en drøm å ha på bena og de har fokus på god kvalitet kombinert med flott design. Designeren, Andreas, fortalte at han henter mye inspirasjon fra interiørfronten når han utvikler skoene. Kombinert med behov og utfordringer til forbruker. Det er jo ikke til å stikke under en stol at vi nordmenn er sneakers- people 😉 Jeg kjenner meg SÅ godt igjen. Elsker høye hæler men får sjeldent bruk for dem. Hverdagssituasjonen min krever godt fottøy som tåler en støyt men som også ser bra ut og det problemet har Kastel løst for meg. Skoene på bildet over har allerede blitt en ny favoritt i garderoben. De tåler vær og vind, og varmer føttene. De ser bra ut samtidig som de er gode å gå i.

Nå skal jeg fortsette mandagen med litt bilderedigering etterfulgt av litt sofa duty sammen med mannen. Har virkelig hatt tidenes blå-mandag i dag så kjenner det skal bli godt å starte uken på nytt igjen i morgen, hehe. Ny dag, nye muligheter.

Håper dagen din har vært hakket bedre enn min 😉 Vi skrives i morgen. Love -E

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply