Fashion INTERIOR

WEEKLY ESSENTIALS

God morgen peeps! 

Jeg la meg alt for sent i går. Så himla typisk meg å sette i gang et stort ommøbeleringsprosjekt her hjemme når jeg egentlig ikke har tid eller energi til det. Haha. På en annen side gir det masse energi og glede når resultatet kommer på plass. 

I dag skal dagen nytes sammen med kidsa. Jeg har dem fremdeles hjemme på torsdager og sist torsdag var viet til lek og moro så i dag skal vi få gjort unna noen ærender. Vi skal blant annet innom Arkaden for å kjøpe sneakers til små barneføtter ♥ Dere nå er våren virkelig kommet. Det blomstrer i grøftekanten og i natt sneglet faktisk sopebilen forbi ute på veien. Og vi bor på landet så det er ikke akkurat første pri. Med andre ord, vi nærmer oss mai og det gjør meg LYKKELIG!!

/inneholder adlinks

Snakker om vår, Ideal of Sweeden lanserer i disse dager sin vår- og sommerkolleksjon med MASSE lekre nyheter, og noe for en hver smak. For å si det sånn, det er vanskelig å ikke finne en favoritt hos dem og jeg sliter alltid når jeg skal velge for jeg kunne så gjerne tenkt meg å fylle opp hele «mobil garderoben» så jeg kan kle den etter humør og antrekk. How fun?  hihi

Anyroad- her ser dere to av mine absolutte favoritter! Eeeelsker virkelig snake coveret som er hakket mer edgy enn overnevnte. 

Du finner alle cover og annet matchende tilbehør  her. 

Rabattkoden min har dessverre gått ut, men kanskje vi kan få til en senere om det er ønskelig ;D 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply