INSPIRATION INTERIOR

HVORDAN LAGE IKONER TIL HØYDEPUNKTENE DINE PÅ INSTAGRAM

God kveld dere ♥

Nå sitter jeg og Sindre i hver vår sofa, med hver vår pc og hver vår rykende kopp med supertea (som det så fint heter). Både Celine og S brygger på noe og jeg nekter å bli smittet så jeg pimper te, omega 3 og vitaminer, haha 😉

Som nevnt tidligere i dag har jeg vært på en boligstyling på Røa i Oslo så hele dagen har stort sett gått med til dette. Skal prøve å komme ajour på mailfronten før jeg finner senga, og det kjenner jeg bør skje veldig veldig snart. MEN, jeg vil så gjerne vise dere et enkelt triks for å lage skjønne små ikoner til høydepunktene dine fra instastories som du finner under profilen din på Instagram.

Jeg får fnatt når ting ikke stemmer overrens estetisk, og brukte derfor hele bilturen inn til Oslo i dag på å lage rustrosa oblater med hvite passende ikoner til feeden min på @pureinterior_ Hvordan? Sjekk her!

#1 CANVA APP

Ikoner som dette kan kjøpes utallige steder, men når du fint lager dem på 10 minutter selv helt gratis er det verdt forsøket. Det første du gjør er å laste ned gratis appen CANVA.  Her finner du over 60 000 ulike templates som hjelper deg til å lage utrolig kule design. Enkelt, rimelig og greit.

#2 TEMPLATE

Velg deg en template som ikke koster noe også er du i gang. Så fort du har valgt en kommer du inn på siden som vist under. Nå trykker du bare på de ulike objektene og legger dem i søppelbøtten øverst i bildet.

#3 COLOR

Til slutt sitter du kun igjen med bakgrunnsfargen som du enkelt kan justere selv, enten ved å velge en av de ferdig produserte fargene eller mikse din egen farge ved å trykke på pluss ikonet.

#4 GRAPHICS

Deretter trykker du på pluss ikonet nederst i høyre hjørne for å fylle på templaten din igjen. Her kan du velge å laste opp egne bilder eller søke blant de tusenvis av grafiske elementene de allerede har inne.

#5 KEYWORDS

Søk på nøkkelord for ønskede ikoner til dine høydepunkter. For min del ønsket jeg å dele det opp i blant annet reise, eventer, jobb og hjem. Mulig det kommer flere, men dette er i alle fall en start 😉

#6 TILPASS

Etter jeg fant et passende ikon ønsket jeg å endre fargen på det. Dette gjorde jeg enkelt ved å trykke på ikonet og velge den grå boksen med penn. Du får da opp samme fargevalg som tidligere og kan bestemme helt selv hva du ønsker.

#7 RESULTATET

Sånn ble det seende ut til slutt. Jeg lagret designet i CANVA og arkivet på telefonen.

#8 IMPLEMENTERING PÅ INSTAGRAM

LAst opp nye, eller rediger gamle høydepunkter hvor du legger inn den valgte templaten som en del av storyen din. Velg deretter designet som forsidebilde på det valgte høydepunktet sammen med en passende tittel.

PSSt! Sliter du med å lagre designene dine i arkivet som brukes i høydepunktene på siden din? Last de opp i dagens story uten å slette de i etterkant og bruk de i høydepunktene med en gang.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply