INSPIRATION News

MATT HØST HOS HM

pressefoto HM 

H&M Home utvider sortimentet og lanserer denne høsten en helt ny serie med servise i matt svart, hvitt og grått.

Vi utvikler stadig sortimentet vårt, og nå legger vi ekstra fokus på kjøkkenet. Kjøkkenet er ofte hjertet i hjemmet – et sted fylt med karakter, kreativitet og energi. Det er et rom i stadig utvikling, hvor du lager og nyter god mat. Dette er noe ønsker å ta med inn i våre kolleksjoner. Kjøkkenutstyret kommer til å bli en større del av H&M Home, og vi gleder oss til å introdusere mange spennende produkter”, sier Evelina Kravaev Söderberg, Sjefsdesigner, H&M HOME.

For min egen del sparer jeg fremdeles til fullt sett (les 14 pers!) av Ombria fra Kähler, som på sett og vis kan minne om dette. I hvert fall fargemessig. Ser likevel ingen grunn til å ikke kombinere de to. Spesielt de små tallerknene og de dype skålene som hadde komplementert de store OMbria tallerkenene våre perfekt. Og med priser fra 19,90 for skålen er det definitivt en smart og rimelig løsning for å skape et helt middagsservise.


Samtidig som denne pressemeldingen dumpet ned i innboksen min satt jeg og surfet etter farge på kjøkken senest i går. Vi har ikke råd til en total makeover av kjøkkenet, men tenker å male alle fronter og skap ut- og innvendig denne høsten. I tillegg skal jeg fikse litt på skap-kombinasjoner, male gulv og fliser så tenker jeg fort mye er gjort. I den forbindelse er det lett å la seg inspirere av dette 🙂 Elsker hvordan det naturlige treverket får frem den skandinaviske stilen. I og med at vi har heltre kjøkken og kjøkkenbenk må vi få utnyttet dette på et eller annet vis 😉 Time will show! 😀

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply