INSPIRATION News

FAVORITTER FRA IKEA STOCKHOLM- KOLLEKSJONEN

Jeg skulle gjerne vært med på presselanseringen av den nyeste STOCKHOLM- kolleksjonen til Ikea i går. Men jobb, møter og andre avtaler tok fra meg muligheten til å besøke söta bror. Da er det så fint å ha kontakter som sender over selve pressemateriellet som jeg gledelig deler videre med dere.

Den aller første STOCKHOLM- kolleksjonen ble lansert allerede i 1984. Den nye kolleksjonen skiller seg ut fra tidligere kolleksjoner på tross av at de alle har fellestrekk som Skandinavisk modernisme av beste kvalitet i form, funksjon og materialer, til en fornuftig pris.

Dette er en grundig oppgradert kolleksjon i 47 deler, designet for å kombineres med det du allerede har hjemme. Skandinavisk lys og natur har vært viktige inspirasjonskilder, og i denne kolleksjonen finner du produkter laget av naturmaterialer som ask, rotting og munnblåst glass i trendy, men klassiske farger. En av årets største trender er det saktegående livet vi alle streber etter i en alt for hektisk hverdag. I denne kolleksjonen er alle gjenstandene laget for å brukes og nytes- hver eneste dag. Det er produkter som kommer til å være en del av hverdagen din i mange år fremover noe som stemmer helt overrens med det vi allerede vet… I 2017 vil vi bli mer bevisst på hva vi kjøper. Kvalitet fremfor kvantitet- færre men også kanskje bedre kjøp.

Velour sofaen kommer både i 2- og 3 seter i en deilig deilig blåfarge, rød og grå. I følge Viveca Olsson, kreativ leder på IKEA, handler STOCKHOLM kolleksjonene om velvære, kvalitet og brukervennlighet noe jeg personlig synes kommer godt frem i denne kolleksjonen.

Bordlampen i krom er en av mine absolutte favoritter. Synes det er kult hvordan det sølvfargede bryter opp resten av de varme elementene jeg har her hjemme i form av både møbler og tekstiler. På vei hjem fra Ikeas PS lansering sist uke kjøpte jeg med meg et skap i denne fargen som jeg gleder meg til å vise dere når vi en gang blir ferdig her hjemme, hehe. Prisen på lampen er helt upåklagelig og jeg betaler gledelig 449,- for denne!

Jeg er såååå i innkjøpsmodus om dagen. Helt sikkert fordi vi er i gang med en ny runde med oppussing her hjemme. Pussestøv, sparkel flekker, møkkete gulv og møbler pakket inn i plast. Trist, men gøy. PLanlegger hele tiden resultatet- det er det som holder meg oppe nå når jeg snart skal starte på 3 runde med sparkling av taket.

Det skulle bare 4 uker med avkobling til for å vekke den kreative delen av hjernen min. Vi har et stramt budsjett så her gjelder det å finne gode, langvarige løsninger. Jeg har jo fått totalt hang up på at jeg skal ha meg en puff. En puff og nytt sofabord- det står på listen. Dekadente detaljer og flotte skulpturer tiltrekker øyet om dagen og har en tendens til å ta oppmerksomheten bort fra selve målet mitt. Jeg ble derfor sjeleglad for å se at det kommer en råfin puff til kun 1295 kroner i deilige farger fra den nye STOCKHOLM-kolleksjonen som er i salg fra 7. april 2017.

pressefoto IKEA 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ole
  11. februar 2017 at 23:37

  Åh, spørs om man må ha den blå veloursofaen… håper det er moduler så man kan bygge selv

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   12. februar 2017 at 10:11

   Ja den er utrolig fin! I følge pressemeldingen er den testet i hjemmemiljø også, det vil si i en familie med barn og hardt bruk så den skal tåle litt 😉 Jeg er på jakt etter en litt mer petroleumsfarget puff egentlig, men om ikke jeg finner det innenfor budsjettet ender jeg nok opp med denne 😀

   Ha en fin dag!

Leave a Reply