INSPIRATION News STYLING

EN FØLELSE AV PARIS HOS WOODS AGENTUR

Good morning! Jeg sprudler OVER av energi i dag, på tross av at jeg ikke var hjemme før midnatt og i seng før klokken to (!!). Osloturen i går var helt nødvendig på alle plan, mest personlig. Det er så godt å gjennomføre på tross av at man føler hverken tid eller lyst strekker til noen ganger. Eller jeg har alltid lyst, men noen ganger kan det være litt tiltak da det er mer enn nok å finne på her hjemme om dagen, og en Oslo tur med baby stjeler mye tid. Da er det så godt å bare pushe seg ut av komfortsonen og rette snuta mot tigerstaden. Stoppe opp tiden i min egen lille verden fylt med positiv energi i en by jeg er så glad i sammen med herlige mennesker som jeg har rukket å bli glad i ♥

Startet dagen sammen med Ulrik hos Aina og Gro Anita på Woods Agentur i går. De har åpent showroom denne uken i forbindelse med moteuken og Oslo Design fair. For dem, som for oss, går dagene slag i slag. Heldigvis fikk vi tid til en liten kopp kaffe, Ulrik fikk en god arm å sitte på og mor fikk knipset bilder av den nye stylingen deres i de vakreste rammer en merkevare kan ønske seg. La meg bare oppsummere kort; l e k k e r t. 

Farger er stikkordet som går igjen i år, både på catwalken og i showrooms samt utstillingene til de store merkevarene. Selv om hverdagsmannen kanskje kjører safe uansett, elsker jeg at maksimalismen tar større plass enn tidligere. Jentene hos Woods agentur har malt hele leiligheten før de bokstavelig talt åpnet dørene for sesongens showrrom. Her får du en smakebit av Paris på Oslos beste vestkant. Velur i de vakreste farger, kobber, gull og sorte stilrene detaljer. Mørke brente toner både på bestikk og øvrig glasstøy kombinert med de råeste reagensrørene fra Serax gir den sofistikerte looken en snerten vri. Sistnevnte står HØYT på ønskelisten for jeg ser så mange anledninger og borddekkinger hvor disse kan anvendes. Just take a look..

– TABLEWARE FROM SERAX –

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply