INSPIRATION News

JULEN HOS GRANIT

Jeg klarer ikke holde meg lengre.. Julen dukker opp overalt om dagen. Butikkene fylles sakte men sikkert med alt fra Hamar julebrus til pepperkakedeig. På samme tid fylles innboksen med juleinspirerte pressemeldinger og julegavetips. Facebook florerer med førjulsmarkeder og i dag tok jeg meg selv i å titte to ganger i det Arkaden hadde gjort klart til å lyse opp senteret midt i hjertet av byen vår <3

Oktober har rett og slett forsvunnet mellom fingrene mine. Straks går vi inn i November, som for meg er den reelle førjulsmåneden. Det er da de største forberedelsene gjøres unna slik at desember bare kan nyyytes. Så selv om jeg skal holde meg i skinnet kan jeg ikke la hver å vise dere noen av julens tendenser hos mine favorittbutikker.

Pressefoto Granit 

Granit går for en dusty fargepalett og trekker en av høstens hotteste farger inn i juledekoren i år. De gylne stjernene er de eneste jeg mangler i kolleksjonen for i fjor gikk jeg nemlig amok med julepynt shoppingen hos Granit! Jeg elsker virkelig papirstjernen deres og i år som i fjor får du de i de lekreste farger og alle størrelser.

Julekransen tok helt av i interiørverden i fjor og det blir nok ikke mindre av det i år. Jeg elsker hvordan man enkelt kan bruke naturen til å lage disse, og jeg lar meg absolutt inspirere av disse fra Granit med både mose og gran. Vil du ha tips til hvordan du enkelt kan lage de selv kan du klikke deg inn her. 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Hanne
  20. oktober 2018 at 23:38

  Hvor er den lille svarte telys holderen fra første bilde fra?
  Hilsen Hanne

 • Reply
  Hanne
  22. oktober 2018 at 21:58

  Okei, takk for svar! Ha en fin kveld videre!

 • Reply
  Сialis
  20. desember 2018 at 06:19

  My brother suggested I may like this website.
  He was once totally right. This submit truly made my day.
  You cann’t believe simply how a lot time I had spent for this info!
  Thank you!

Leave a Reply