Fashion INSPIRATION TRAVEL

MORNING IN BED

Inneholder reklamelenker fro LIndex

Akkurat det er det ikke ofte jeg kan skrive om dagen, hehe. Jeg droppet min egen 5am avtale i dag og sov bedre enn jeg har gjort på LENGE. Sengene på Amerikalinjen er virkelig noe for seg selv, akkurat som servicen. Jeg våknet kun en gang rundt 0530 i natt og da fant jeg meg selv liggende på tvers av hele sengen, tullet inn i dyner og puter og sovnet inn igjen. Det er leeeenge siden jeg har følt meg så uthvilt som dette <3

I skrivende stund sitter jeg ved frokostbordet. Fingrene spretter opp og ned på tastaturet og jeg kjenner meg.. kreativ <3 Det er noe helt eget med å reise inn til byen alene. Elsker det! Friheten, roen og inspirasjonen jeg finner i alt fra fine hoteller, små strøk og menneskene rundt meg. Oslo er virkelig mitt «go to» sted når jeg har skrivetørke.

Får så mange spørsmål om den skjorten her fra Lindex. Og vet du, det skjønner jeg for den har blitt en favoritt hos flere av oss over natta. Lindex blir utsolgt like fort som de får den inn, hihi.

Skjorten, som like gjerne kan brukes som en jakke og slenges på utsiden av dagens outfit når du går ut døren finner du her. Her har jeg kombinert den med en av mine favorittbukser fra Lindex som akkurat har kommet i butikk.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply