INTERIOR TRAVEL

FRA STOCKHOLM TIL OSLO MED PITSTOP I SKIEN

God kveld fininger ♥

I skrivende stund finner du meg på kontorplassen min hjemme i stuen. Håret er slengt opp i en dott og sminken long gone. Kom hjem for en liten time siden og da har jeg vært på farten i nøyaktig 24 timer. Med andre ord, det var godt å slenge seg «neppå» nå 😉 hehe.

Vi har hatt en helt fantastisk dag i Stockholm i dag sammen med Ellos i regi av Polhem PR, og jeg gleder meg til å oppdatere dere med både inspirerende bilder og mer info i morgen 😉 Men først skal denne kroppen få litt velfortjent søvn før jeg retter snuta inn mot Oslo 0700 i morgen igjen :O Denne gangen blir minsten med. Vi er nemlig invitert inn på lansering og testing av den nye Samsung telefonen som jeg btw har forelsket meg helt i. Etter at jeg fikk se kvaliteten på bildene til Anette hos Ellos i dag er jeg ikke i tvil, jeg MÅ ha ny telefon… I tillegg må jeg rekke en tur innom showrommet til OsloDeco for å låne med meg noen deilige skatter til min seneste styling.

Slenger med et bilde av den fantastiske gjengen fra Norge. Stemningen har vært på topp i hele dag og jeg gleder meg til å tilbringe mer tid sammen med disse finingene 🙂 Nå MÅ jeg faktisk sove. Enough said, vi snakkes heller mer i morgen. Sov godt da dere ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply