INSPIRATION INTERIOR

HØSTENS HETESTE TRENDER

I samarbeid med Norske Anmeldelser

Hei mandag og 1. november. Den høsten her har gått fortere enn noensinne men på en annen side skjer det mer bak kulissene enn noen gang, så det kan jo ha en sammenheng 😉

Siden november allerede banker på døren og julen sakte men sikkert vil ta større plass her inne har jeg lyst til å gi dere en liten trendrapport på hva som rører seg i markedet akkurat nå, og på hva som vil bli med oss videre – også etter julen har fått sin plass <3

TREND: Kvalitet i treverk

foto: homeroom

Tre er et holdbart materiale som oser kvalitet og langsiktighet. Vi ser at trenden med både lyst og mørkt treverk blir med oss videre inn i høst- og vintermånedene. Trenden fikk ben å gå på om kapp med den varme jordnære fargepletten som stormet trendbildet for bare noen år siden. Gå gjerne for noen spennende former når du velger treverk. Hos Homeroom finner du mange fine varianter i alle former og fargenyanser.

foto: homeroom

TREND: Metalliske flater & futuristiske former

foto: homeroom

Se opp for spennende former og futuriske uttrykk, det spås nemlig at disse vil ta plass det neste året. Stramme retter linjer møter bølgede former, aller helst i metall eller som sølvfargede objekter.

foto: muuto.

TREND: A TOUCH OF PINK

foto: homeroom

Gi hjemmet en feminin touch ved hjelp av rosa. Enten du har en minimalistisk stil eller går mot art deco eller til og med eklektisk så er denne fargen hot som aldri før!

Våg å uttrykke deg med farger i interiøret og kombiner gjerne rosa og rødt sammen for å skape en leken og spennende look. Du finner både interiør, tekstiler og større møbler med den feminine touchen hos Homeroom.

foto: homeroom

TREND: Levende vekster

foto: homeroom

Levende vekster som blomster og grønne planter kom for fullt i de fleste skandinaviske hjem under pandemien. De grønne plantene har været en sikker vinner i interiøret de siste årene men nå ser vi en større tendens til den faste «fredagsbuketten»- gjerne en fargerik en sådan. Farger skaper glede og levende vekster skaper en nærmere tilhørighet til naturen.

foto: Elisabeth Halbjørhus

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply