Bedroom INSPIRATION

SOV GODT PÅ BUDSJETT

//annonse i samarbeid med Trademax

God morgen, eller skal vi si formiddag? Jeg jenker meg for mye inn om dagen altså. Rolige morgener er det beste jeg vet, men også frustrerende når klokka virkelig begynner å løpe i fra meg, sånn som nå. Det er alltid mye å gjøre og som freelance kommer man liksom aldri helt ajour, hehe;) Heldigvis jobber jeg etter min egen klokke så om jeg legger meg klokka 0200 og ikke kommer skikkelig i gang på kontoret før klokka 0900 er det ingen andre enn samvittigheten min som bryr seg 😉

Snakker om å sove… vi er på utkikk etter ny seng om dagen. Kontinentalsengen vi har per i dag er faktisk fra 2007, og la oss bare si at det begynner å bli en del år siden. Overmadrassen har blitt fornyet noen ganger, men likevel kjenner jeg at sengen på en måte er litt… brukt opp, hvis det er lov å si?

Jeg kommer over disse flotte kontinentaltsengene fra Trademax, som både er bra på pris, design og kvalitet etter hva jeg har hørt. Jeg digger de rene linjene og ikke minst den sobre fargen på denne sengen. Elegans kontinentalseng har en klassisk springfjærmadrass med god elastisitet, og en middelfast komfort som passer de aller fleste. Sammen med Elegans senge gavl gir den en perfekt luksuriøs hotell look. Vi har jo en japansk sengebunnsramme i dag og den vil jeg gjerne beholde. Det er likevel ikke noe i veien for å kombinere denne sengen med den bunnen vi har og eventuelt sløyfe gavlen.

foto :: trademax.no

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply