Bedroom INTERIOR

COLOR ME HAPPY

Hei mandag. Solen skinner og jeg har nettopp fått inn verdens fineste farge i hus. Sånt blir man glad av 😀 Her kommer en liten sniktitt på verdens deiligste farge. Denne havner på soverommet. Ja jeg vet- jeg maler unødvendig mye *ler* Det gir meg så mye og da er det jo så godt 😀

Men før det kan males må jeg over med litt pussepapir og en runde med sparkel i det ene hjørnet. Vi regnet med at det ville sprekke opp litt gjennom vinteren så nok en god grunn til å male om fondveggen, sant? Den grunnen brukte jeg i hvert fall på Sindre og da slapp jeg unna med kun et lite oppgitt sukk 😉 Det kunne vært SÅ mye verre ;D haha.

Det her må være den PERFEKTE blush fargen. En deilig kombo mellom rosa, brun og brent orange. Fargen heter Nordisk brunorange og kommer fra Nordsjø Norge. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Berit
  27. mars 2017 at 11:52

  Hei,
  Kan ikke du lage et innlegg om sparkling og pussing? Der trenger jeg hjelp! Har kjøpt et hus der tidligere eier har gjort en halvgod jobb med akkurat dette, så jeg har rikelig med sprekker jeg burde fikse! Gode tips mottas med takk!
  Vennlig hilsen,
  Berit

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   30. mars 2017 at 11:21

   Hei Berit!

   Klart jeg kan det.. denne uken har regelrett flydd fra meg, men neste uke starter jeg på soverommet og oppdatering av farge på veggen. Det vil si at det må sparkles på nytt noen steder og jeg lager gjerne et innlegg om dette i forbindelse med det 🙂 Takk for at du kommer med ønsker- det setter jeg pris på 🙂

   Ha en flott dag videre! 🙂

Leave a Reply