Holiday INTERIOR Living room

CHRISTMAS SPECIAL :: MY CHRISTMAS

 

Grunnen til at jeg har valgt å gjøre det noe annerledes her inne denne julen er fordi jeg ønsker å vise frem flere stilarter da det finnes så mange måter å både feire samt dekorere til jul på. Jeg skulle egentlig kjøre Amerikansk jul denne uken men ser at det er på høy tid å starte med min egen jul for dagene flyr avgårde.

Mange vil nok klassifisere stilen og hjemmet mitt som Nordisk Minimalistisk men det vil ikke dermed si at jeg nødvendigvis dekorerer til årets flotteste høytid i samme ånd. Jeg er rød. Julerød fra bunn av hjertet. Jeg elsker maksimalismen julen bringer med seg men jeg er også veldig ferdig med den rett etter julen. La oss bare si at juletreet ryker 1 nyttårsdag. Pronto!

Du tenker kanskje… «blir det fint med en rosa velour stol kombinert med røde julekuler, små luringer i hele stua, tradisjonelle adventsstaker og et grønt glorete porselenstre med belysning i alle regnbuens farger?» Vel- alt går ann så lenge det er gjennomtenkt. For meg er julen så utrolig personlig. Den er vakker, tradisjonsrik og den er vår. Det er familie, det er tid og det er glede på tross av sorger man eventuelt har vært gjennom. Stil handler på mange måter om det samme for meg. Det er personlig og jeg er fryktelig opptatt av at det skal være hjemmekoselig her hjemme på tross av at jeg ønsker det stilrent og minimalistisk. Min jul er eklektisk på samme måte som at stilen min på mange måter er det.

 En eklektisk stil er i seg selv ingen stil, men en måte å forholde seg til stil på. Man velger det beste fra ulike stilarter, og setter disse sammen på sin egen måte. Uttrykket kjennetegnes altså av sin konsekvente blanding av elementer fra ulike stilarter og interiørtrender. Det gjelder bare å holde tunga rett i munnen og konsekvent velge noen gjennomgående elementer som gjør stilen gjennomført.

Foreløpig har vi pyntet mest med tekstiler og stjerner, men i dag kommer nissene på plass her hjemme også. Har falt helt for den rødbrune fargen de har på Granit og det er stor fare for at denne fargen følger med meg videre inn i det nye året;) Både linputen og stjernene er derfra.  Nå skal jeg ned å rote i nissekassen min i boden før vi skal komme oss avgårde til årets luciatog i barnehagen. Celine er så stolt at hun nesten sprekker i år og jeg gleder meg sååå til å se henne, og ikke minst høre de skjønne små synge mens de går med tente lys ute i snøen som laver ned fra himmelen ♥ Åh, desember- i dag er du fin!

Vi skrives senere i kveld, så svipp gjerne innom hvis du vil se hva jeg har holdt meg opptatt med de siste dagene 😀 Nyt dagen videre!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply