Holiday INSPIRATION News

JULEN HOS KID INTERIØR

Invitert

God kveld fine dere. Jeg rakk aldri svippe innom tidligere i dag for denne dagen har virkelig gått i et fra morgen til kveld. Startet dagen på veien- Rauland, høst og hyttestyling. Det er skikkelig god følelse å se at naturen forvandles til et teppe av tidsriktige farger. Jeg elsker det! og jeg er ikke alene. De som forsker på trendene i markedet melder nå om the brown age hvor brunt har kommet for å bli- minst 10 år til. Det sies at det vil ta over for det grå som sakte men sikkert vil forsvinne mer og mer ut av trendbildet.

Da jeg var på The HUB med Kid interiør sist uke ble det snakket om trender og tendenser. Både i forhold til julen, men også ellers. Vi kan vel alle si oss enige i at julen alene er en høytid hipsterne ikke bør dra for langt selv om det er fint at det sniker seg inn elementer av hva som rører seg i markedet 😉

Hos Kid interiør får du både den klassiske julen men også den elegante. For mange er julenrød og i tråd med dette er den klassiske kolleksjonen hyggelig og lun med sine ruter, tradisjonelle mønstre og store kranser. 

Den elegante kolleksjonen er fylt med maksimalisme og tar oss med storm med sine dype farger og sin elegante velur. Kolleksjonen er for meg både leken og stilig med spennende mønster, farget glass og ikke minst- gulldetaljer! Jeg elsker de populære papirstjernene som med årene har utviklet seg i alle former og fasonger. 

Gled dere til kolleksjonene slippes i butikk, I know I do! 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply