Bathroom

BADETS FREMGANG

Hei fra bilen.

I skrivende stund er jeg på vei hjem fra Helsingborg. Haha. Beklager bilupdate på bilupdate, men all tid i mellom går til knallhard jobbing og søvn.

Vi har tatt bilder og stylet hagemøbler for sommer 2020 og selv om været ikke var helt på vår side i år, tror jeg resultatet ble kanonbra!

Nå kjenner jeg at savnet etter Sindre og ungene har overhånd. Vi har en ladtebil og tre settinger igjen hos Hanne Homstedt i kveld før det bærer hjem med toget rundt midnatt. Gleder meg til å krype inntil den varme lille kroppen til Celine eller Ulrik som garantert har funnet plass i sengen vår;)

Sindre har vært gressenke den uken her og har naturlig nok ikke fått gjort noe på badet, MEN før ferien gjorde han en hel del! Rørene er lagt og reisverket bygd så nå skal plater legges og gulv støpes før flisene finner sin plass 😉

Dette kommer til å bli så crazy beautiful -GLED dere. Før den tid skal jeg vise dere soverommet som har fått seg en liten mini makeover. Jeg klikker hjem deilige høst news as we speak og til uken er alt klinkende klart der inne. Det gledes <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply