Bathroom

HAN TOK MEG MED STORM

Good morning Mon.. neeeei- tirsdag! Herlighet jetlagen tok helt overhånd når vi kom hjem i går og jeg våknet ikke skikkelig før rundt klokken 21 :O Etter en god natt søvn med mine elskede små kråkeboller er formen vel og merke sååå mye bedre i dag. Savner NY noe så inn i granskauen bare.. ellers er det ingenting å sette fingeren på 😉

Startet dagen på det deiligste badet vårt sammen med litt spa fra Alexsander Sprekenhus. Altså, denne serien. Den MÅ prøves.

Applaus! Alexander Sprekenhus, du er ikke akkurat ny på markedet men du er ikke gammel heller. Jeg driver å prakker på venninner, bekjente og ja egentlig de fleste jeg møter de produktene her, haha. Shitt, skulle tro jeg var en innleid sales person for brandet, men det er jeg ikke. La meg bare presisere, dette er ikke en annonse men bare et tips fra en som har forelsket seg HELT etter at hun prøvde hele serien på Amerikalinjen i fjor.

Har du ikke luktet på signaturlukten bør du svippe innom nærmeste leverandør og gjøre det. Eller nei, kanskje ikke- det er nemlig stor fare for å bli avhengig. Faren er enda større for at du overbeviser deg selv om fordelene og rettferdiggjør prisen på null komma niks. Men serr- gjør det!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply