Bathroom Motherhood

SPRIT OPP BADET MED MALING

Vi har et lite bad. Virkelig lite, vi snakker køkultur når Sindre, meg OG Celine trykker oss inn på badet samtidig *ler*. Men hva skal man egentlig med et alt for stort bad? Mer plass, men også mer å vaske på, og jeg skal ikke skyve under en stol at jeg synes dette er kjedelig- for det gjør jeg.

- ♥ -

Uansett- planen er å renovere dette lille badet vårt i løpet av 2017, men siden vi snart får en liten en kan jeg fort se for meg at prosjektet drøyer til sen høst eventuelt vinteren 2018. Jeg fant derfor frem malekosten og tilførte litt farge til de ellers ganske kjedelige beige veggene med en tapet som absolutt ikke er slett. Rimelig, enkel og rask løsning. Enn så lenge ♥ Det er jo fint å kunne ha det litt hyggelig rundt stellesituasjonen til lille i magen. Jeg husker godt hvor mye jeg og Celine koste oss inne på badet da hun var liten. Pratet, pludret, koste og lo. Det var på badet hun sa mamma helt klart første gang og det var på badet hun ga oss sine aller første skjønne smil 🙂

Jeg elsker å bruke opp rester, så tok frem fargen Dusky le havre fra Nordsjø Norge, som vi også har inne på soverommet for øyeblikket. En utrolig deilig grønnfarge som matcher stellematten fra Done by Dear helt perfekt! I tillegg malte jeg noen hyller jeg fant hos skrot-tor for 50 lappen, i fargen Soft le havre. En varm nøytral nyanse som fungerer veldig godt inntil Dusky le havre. Mange spør meg hvor jeg får kjøpt Nordsjø maling i Grenland og svaret er enkelt; hos Johnnys interiør i POrsgrunn. 

Før bilder av badet fra denne vinkelen finner du her.

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply