Bedroom

HELGPROSJEKT

♥God kveld dere. 

Nå skjer det små, men store endringer her inne på soverommet. Til helgen skal soverommet males og jeg gleder meg såååå masse! Det vil bli en real makeover og et godt eksempel på hvor sinnsykt mye farge r og stoff gjør for et rom eller til og med en stiltype. 

Hva tror du jeg lander på? 😉 

Vi har vært i Oslo hele dagen og det har gått så unna i dag.. og i går for den saks skyld. På to små dager har vi pakket ned og hentet tre ulike stylinger , pakket til to nye i Oslo, kjørt Skien- Oslo t/r og stylet to stykker i Oslo ooooog pakket til en tredje som også skal ut i Oslo i morgen. Helt vilt men VELDIG GØY! Deilig å ha Gry hjemme fra ferie igjen kjenner jeg. Altså- at det går ann å kose seg så mye rundt et menneske som jeg gjør rundt henne. Vi er et team og jobber så tett at det føles ut som familie ♥ …den familien man velger selv, I guess! 🙂 


Bena skal derfor legges høyt veldig snart og jeg tror faktisk jeg skal bryte mine ultrasunne rutiner og klinke til med en etterlengtet sjokolade i kveld. Jeg er såååå sykt sjessen! Akkurat i dag kan ikke Chiapudding eller bringebærkompott kompensere for søtsuget mitt, hehe.

Ha en deilig kveld dere!  

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply