Bedroom

HELLO 30`s!

God kveld dere ♥

Vi har akkurat hatt huset fullt for kaker og kaffe. I dag passerte også jeg 30, som en av de siste i rekka. Jeg husker det var så utrolig kjipt å fylle så sent i ungdomsårene. Faktisk var det litt kjipt helt frem til jeg ble 16 år. Da ble jeg nemlig så mye mer uavhengig og scooter lappen ga meg nye, forenklede muligheter, hehe.

Å være sist i rekka nå er bare en fordel. Jeg har faktisk nesten gruet meg litt til jeg skulle bikke 30, så nå var det faktisk deilig å være sist i rekka. En epoke i livet er over, og selv om jeg er uendelig glad for å være der jeg er i dag er det også rart.

Uansett, nå skal resten av kvelden nyyyytes mens vi lader opp til en ny og spennende uke. Nye oppdrag og nye samarbeid. Tid til å være kreativ og tid til å ha det gøy. Jeg gleder meg 😀 Jeg vil btw gjerne gi noe tilbake til alle dere som er så gode at dere holder bloggen min i live ved å klikke dere inn, så i morgen kommer en rabattkode hos Jotex.no som har utrolig mye kult, bra og prisvennlig interiør! Gled dere 😀

Ha en deilig kveld alle sammen 😀  TUSEN hjertelig takk for alle bursdagshilsner i dag forresten. På telefon, på mail, på instagram, story og på facebook. Dere er fantastiske!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply