INTERIOR

CLOSE UP BEFORE CHRISTMAS

God morgen, og god første søndag i advent ♥

iiih, lykke. Endelig er vi i gang, og her er i så heldige at vi våknet til frost på bakken og et lite vesen som kom krypende under dyna for en time siden mens hun visket «mamma, det er morgen».

En travel uke er OVER, og jeg tror ikke jeg og Sindre var i seng før 0130 i går. For en gravid kropp som er AVHENGIG av MYE søvn i graviditeten var dette alt for sent, hehe. Vi listet rommet og arbeids adrenalinet hjalp meg på veien, likevel får jeg kjenne på det i dag. Vi må bare bli ferdig, for nå orker vi ikke mer av det her prosjektet, vi vil videre. Like lei begge to så er greit å bare kjøre på til vi er i mål nå! Snakker om mål- planen er å flytte inn i kveld så her skal det pusses en, forhåpentligvis, siste gang før mannen maler to strøk. Så lister vi etter leggetid for lille og prøver ut rommet for første gang i kveld ♥ Fy så mye jobb det er å gjøre hele jobben selv, men på en annen side- så mye penger spart og mulighet til flere prosjekter på lang sikt. I tillegg gir det en ganske grei følelse når man faktisk er ferdig.

Vannkopper, lite jern og stress på jobb sist uke tok fra meg energi og tid til bloggen. Nå gleder jeg meg til å senke skuldrene snart og ta dere med på en reise i løpet av årets fineste måned, desember 🙂 Starter med å vise dere en liten sniktitt på årets gaveinnpakking. Mer kommer 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply