Dining INSPIRATION

HVEM SA PÅSKEN MÅTTE VÆRE GUL?

Annonse

Påsken er kanskje det siste mange tenker på akkurat nå, men enten vi liker det eller ei befinner den seg rett rundt hjørnet. Bypåske har alltid vært min favoritt så at vi må holde oss i hus og hage er egentlig helt greit. Det viktigste er at vi er sammen <3

Nå blir kanskje påsken slik vi kjenner den litt annerledes i år. Norge holder pusten mens vi og resten av verden står stille. Det vil dermed ikke si at vi kommer til å hoppe over den. Tvert i mot, jeg har store planer om å gjøre det beste ut av situasjonen og skape en påske barna vil huske.

Fri fra skolearbeid, masse tid sammen, gode måltider ute på bålpanna og her inne rundt bordet. Hvert år har barna laget med seg herlig påskepynt fra barnehagen og skolen som vi setter frem for anledningen, og i år skal vi lage vår egen. Ulrik og Celine er allerede i gang og sist uke bandt vi reder sammen som jeg bruker når jeg dekker bordet. Ekstra stas for de små å ha en finger med i spillet 🙂

…det finnes jo så mye annet spennende i tillegg til påskeliljer og gule egg. Selv om gult, tradisjonen tro, er en herlig påskefarge man lett kan bli glad av. For meg symboliserer heller påsken vår, varme, naturens herligheter som spirer og gror.

I dag skal jeg vise dere en av flere påskestylinger jeg har gjort for Plantasjen med inspirasjon til hvordan du kan pynte påskebordet 😉

Med en aldri så liten japansk tvist over det hele har jeg vært hos Plantasjen og plukket med meg friske kirsebærkvister og sarte rosa blomster. Jeg elsker utvalget i snitt og tørkede blomster hos dem. Røyket glass er fremdeles en slager. Jeg ELSKER den runde vasen som jeg bruker like mye på salongbordet som her og bestemte meg for å supplere med små snittvaser for anledningen. Prisen er det heller ikke noe å si på 😉 Du finner dem her.

Serviset fra ByOn design er pyntet med en linserviett formet som et rede og barnas kreasjoner rundt dem. I toppen av servietten puttet jeg et halvt eggeskall fra helgens maaaaange vafler og blomst fra Plantasjen.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply