Dining Holiday

TIPS TIL NYTTÅRSBORDET

Før jula ryddes helt bort i hus og sinn vil jeg dele noen enkle tips til nyttårsbordet med dere. Best av alt? På budsjett!

Dette blir vel årets siste budsjett tips men det er absolutt noe jeg kommer til å fortsette med til neste år. Kanskje også enda mer konsekvent enn i år? Let me know!

Jeg fant nemlig disse fantastiske tinnsoldatene på hele 70% hos Nille her om dagen og da fikk jeg så lyst til gi dere en enkel og leken borddekking til nyttår. Det meste på bordet er gjenbruk fra hverdag og jul. Hengepynten er fra Rosendahl sin kolleksjon sammen med Karen Blixen. Noe fra årets kolleksjon og noe fra fjoråret. Trærne er vel fra Nille de også, men de hvite kjøpte jeg i fjor. Lysestakene er fra Rosendahl og det samme er tallerknene som er en blanding av Grand Cru Sense og Moments for å gi den ekstra lille festgnisten over det hele 😉

Champagneskålene kjøpte jeg på Christiania glassmagasin for mange år siden og de lave glassene er fra Ferm Living. Jeg elsker kontrastene med det lyse, mørke og de varme metallene mot de kalde.

Jeg tvinnet to linservietter sammen og festet på en liten julekule fra Plantasjen som minner meg om gode gamle nostalgiske julekuler.

Som en løper midt på bordet la jeg noen fjær ( kjøpt på ebay for leeeenge siden) og friske blader fra en staude jeg kjøpte hos Plantasjen før jul. Sammen med de høye elementene, de rosa detaljene og rosa sprudlevann for å toppe det hele så har du ett nyttårsbord som bare venter på at gjestene skal komme.

Vi skal bort til noen venner i morgen så vi tok heller middagen her i dag før ungene kastet seg av stolene og løp inn på badet. I går ble badekaret nemlig ferdig silikonisert og de var derfor ikke trege med å benytte sjansen for et bad nå som det har tørket.

Snakker om bad.. i morgen må du klikke deg innom for da kommer det et aldri så lite innlegg om nettopp dette- det nye badet vårt <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply