INSPIRATION INTERIOR STYLING

HELGSUMMERING & BILDER FRA ÅRETS INTERIØRMIDDAG

Hei du og hei mandag! Har helgen vært fin? Det håper jeg 🙂 Jeg tillot meg selv en langhelg etter full uke med full fres, og det har vært så innmari godt ♥  Kvalitetstid med familien, lange morninger, tivoli og dåpsforberedelser. Sistnevnte skal vi snakke litt mer om utover i uka, men først vil jeg vise dere noen bilder fra torsdagen.

Årets interiørmiddag levde som vanlig opp til forventningene. Et lekkert lokale, nærmere bestemt House of Contemporary Art, ble fylt med nærmere 70 jenter og gutter men en viktig fellesnevner- interiør. Lise og staben på Polhem Pr Norge hadde laget en rekke flotte utstillinger med produkter fra blant annet Sofacompany, som er en av mine store favoritter, Plantasjen, Jotex, Ellos, Borge tapet, Tilbords og Nille. Fellesnevneren for både merkevarene og utstillingene var maksimalismen. Velur er hot som aldri før og naturlige elementer er ikke til å unngå. Vi er fremdeles tilhengere av 80-tallet bare med en moderne vri. Store grønne planter, sterke, duse og brente farger, mønster og print samt naturlige elementer som skinn og tre preger interiørbildet.

Elsker denne stolen fra Jotex!! Med kjøkkenplaner i vinter kan det fort være disse flytter inn til fordel for de vi har her hjemme nå.

– PINK & PERFECT –

Bordet var lekkert dekket av dyktige Anette Willemine med et fantastisk servise fra Tilbords. Maten ble i år, som i fjor, servert av The Flying Culinary Circus. Like imponerende hver gang! Takk for en fantastisk kveld ♥

 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply