Dining INTERIOR

HIPSTER HOME

Inneholder sponsede produkter fra Elvang og Nordsjø

haha, for en KLEIN overskrift, men jeg vet så godt at spisestuen min, den er ikke for alle! For litt siden skrev Sonja Olsen til meg på instagram og sa den så ut som en kul Cafè et sted i verden. Altså- FOR et kompliment! 😀 Det er for så vidt verden jeg lar meg inspirere aller mest av her hjemme. Elsker å trekke inn elementer eller særpreg jeg har bak i reisehjernen når jeg innreder her hjemme samtidig som det må ha en rød tråd slik at jeg får en gjennomgående stil i boligen. Jeg er så utrolig fornøyd med den nye fargen vår fra Nordsjø Norge. Sammen med de edgy dørene fra Swedoor oppleves rommet eklektisk samtidig som det har det minimalistiske preget vi har ellers her hjemme.

Har du noen gang tenkt over hvor mye dører har å si for helheten? Det er HELT vilt! På samme måte som maling kan det forme et rom eller en hel stil om du vil.

Snakker om dører, beklager mitt lille opphold her den siste tiden. Jeg har egentlig plenty jeg vil dele med dere, men tiden har rett og slett ikke strukket til. Siden sist fredag har jeg vært HELT obsessed med å finne 4 ulike ytterdører fra Swedoor i nærområdet. I går kveld kom jeg endelig i mål så i dag startet den morsomste delen av arbeidet- nemlig stylingen <3 Du kan tune inn på story hos @pureelisabeth_ hvis du er keen på en liten sniktitt 😉 Det blir SÅ bra!

Vi snakker julelys, granbar, ullpledd, skinn, trekasser og lykter så langt øyet kan se. Rettere sagt vi snakker JUL 😀 Jeg har nemlig fått et utrolig spennende oppdrag fra swedoor om å style 4 ulike ytterdører med 4 ulike uttrykk. En minimalistisk, en farget, en klassisk og en dobbeltdør. PÅ mandag ruller vi videre og da får jeg besøk langveis fra i forbindelse med film og foto. Så stas! 😀 Gleder meg til å ta dere med.

Nå skal jeg finne sofaen sammen med denne lille tassen her og krølle oss inn i verdens mykeste og fineste ullpledd fra Elvang <3 Min største favoritt når det kommer til kvalitetspledd som bare varer og varer. Forøvrig et julegavetips jeg kan garantere deg at mottaker vil bli glad for 😉

God helg! 😀

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply