Dining Holiday

GRØT & SPEKEMAT PÅ LILLEJULAFTEN

Inneholder sponsede produkter fra Rosendahl

Tradisjonen tro samles vi rundt bordet i kveld for å finne mandelen i grøten. Det er kanskje den eneste gangen i løpet av året jeg ikke tyr til fjordland, men heller setter av hele dagen til å stå over grytene. De yngste onklene til barna kommer om få strakser og på tross av litt nedsatt form hos oss alle gleder småtrolla seg noe enormt <3

Etter middag blir det spekemat og kos på bordet, ett glass rødt og julas gullrekke på nrk. Jeg elsker denne dagen. Småstresset som følger med og ikke minst forventningene hos ungene som bare bygger seg opp. Det er det fineste jeg vet om i hele verden!

Jeg er forøvrig glad jeg dekket bordet for noen dager siden for denne helgen har vært noe kaotisk, for å si det mildt. Fullt juleprogram med gode venner samtidig som svigerfar og Sindre har murt badet, gaver skal pakkes inn, mat skal handles, huset som skal vaskes. I tillegg ble vi syke alle mann på fredag og lørdag så ja- da ble livet litt mindre effektivt kan du si, hehe. Anyroad, vi er på bedringens vei (håper jeg) og uansett hva spiller det ingen rolle. Om jula blir å ligge i king size sengen med røkelse vi ikke lukter og godteri vi ikke smaker skal vi kose oss glugg bare fordi vi er sammen <3 Det er det som er det aller viktigste.

Bordet til dagen før dagen er dekket med det nye Grand Cru Moments serviset fra Rosendahl Copenhagen og jeg tror jammen jeg må sette på en speed maskin etter maten for jeg er keen på å bruke det i morgen også. Elsker det stilrene designet med sitt likevel klassiske preg som gir meg akkurat den julefølelsen jeg vil ha.

Bestikket er fra Lagerhaus og linserviettene fra Nille. Duken er en lingardin (!) fra Jotex og glassene samt kruset er fra Rosendahl Design.

De fantastiske hengene fra kransen er fra Karen Blixens jul. Dette er en serie av dekorativ og fantasifull julepynt, enten forgylt med 24 karat gull eller forsølvet med sterlingsølv. Like fine på juletreet som på bordet eller hengende fra taket som du ser her 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply