INSPIRATION INTERIOR

KÄHLER A/W 2016

Ååå, jeg er så lei meg for at jeg gikk glipp av pressevisningen til Kähler i går. Noen ganger klaffer det rett og slett ikke. I går var en sånn dag! Vil likevel trekke frem noen av nyhetene fra det populære merket for å lufte stemningen her hos dere 😉 

Jeg antar dere har fått med dere årets revolusjonerende nyhet? Den ikoniske Omaggio vasen har enda ikke gått av moten og kommer i år i håndblåst glass. Nå gjenstår det bare å se om denne modellen blåser publikum av banen på lik linje med den klassiske Omaggio vasen. Vasen som er designet av stilleben-duoen Jelena Schou Nordentoft og Ditte Rekweg finnes i fargene klar, blomsterfarget og stålblått. En overraskende nyhet fra den danske gigantleverandøren!

I år som i fjor vil jeg påstå at Ombria er min favoritt! Steintøyserien har med innovative glasurer og et enkelt formspråk med inspirasjon fra den ville, rå nordiske naturen fått en helt spesiell plass i hjertet mitt. Øverst på ønskelisten står det nydelige serviset med sin fantastiske fargekombinasjon. En perfekt supplering til middagsbordet.

pressefoto Kähler 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply