INSPIRATION INTERIOR

KICKER I GANG SKIEN FASHION WEEK ETTER EN SENTIMENTAL MORGENKAFFE

Uuuuæææ! Dette har jeg gledet meg SÅ masse til å dele med dere. I dag kicker jeg i gang Skien Fashion Week og du finner meg nede i byen hele dagen hvor jeg plukker ut og merker mine favoritter  ♥

Det her er SÅ utrolig kult og jeg er så stolt over å ha et dusin tags med mitt eget navn og varemerke på. Det føles nesten litt surrealistisk og når jeg kommer ut av den hektiske bobla jeg lever i nå om dagen kommer jeg til å se tilbake på dette som et av de morsomste prosjektene jeg har fått lov til å være med på. Her jeg sitter med kaffekoppen, litt dårlig tid og mine vakre små barn kjenner jeg nesten at tårene presser litt på. Jeg er bare så utrolig takknemlig for at jeg får lov til å oppleve så mye gøy. At jeg får lov til å leve ut drømmen. For at du tar deg tid til å klikke inn på bloggen min, sjekke instagram, legge igjen kommentarer, likes og delinger. At du er den som er med på realisere drømmene mine og at jeg faktisk står her i dag, med så mange av de fjerne drømmene mine, oppfylt.

På under en måned har boligstylingen virkelig satt fart og jeg er så evig takknemlig og glad for samarbeidet jeg har med skjønneste Gry. Også har jeg ikke ord for følelsene mine til alle rundt meg. Familie, venner, mine nærmeste men også bekjente som støtter, er åpne og imøtekommende. Kjære mamma som stiller opp hver gang jeg trenger pass til Ulrik, vennene mine som alltid er der når det trengs og ikke minst mannen min som backer med ett hundre prosent og som hjelper meg til å få dette til å gå rundt. I en overgangsfase, med to små hvor en er hjemme, så er ikke det alltid like lett 😉 hehe.. Jeg er så ydmyk og takknemlig for godt samarbeid med byens mange nydelige eiendomsmeglere og for alle privatpersoner som kontakter oss. Samtidig stormer det i media om dagen og mitt eget varemerke, Pureinterior, har plutselig fått «plass på kartet». Det som begynte som en hobby og lidenskap har plutselig blitt en fulltidsjobb, og selv om det ligger mye hardt arbeid og strategiske valg bak så er det takket være dere jeg er her i dag.

Dette ble jo over the top sentimentalt en tirsdagsmorgen, haha, men når man jobber 24/7 er det ikke rom for å kjenne på følelsene man har rundt det hele. I dag fikk jeg heldigvis 10 minutter og en kaffekopp til å kjenne på det. Og skal jeg være ærlig så var det litt godt. Det er fint å ta seg tid til å sette seg ned å reflektere en gang i blant.

Nok om det, nå må jeg videre. Møte med Kathrine i Skien by før jeg skal innom byens flotte butikker for å se hva de har å by på. Følge meg gjerne på story  på instagram i dag for updates: @pureinterior_

Psst! Vil du ha en smakebit av våren og mine favoritter allerede nå kan du ta en titt i vårmagasinet hvor jeg har vært så heldig å få lov til å pryde forsiden 😉 Les mer her. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Stine
  22. august 2018 at 22:10

  Hei Elisabeth,

  Mye mulig dette er et litt rart spm. men jeg har en 80cmX80cm hvit bruka-hylle over sofaen i stua mi og sliter veldig med å innrede den. Enten blir det for mye «ting» på et sted og så ser det roete eller så blir det kjedelig med kun en eller to ting i hylla. Lurte derfor på om du kunne gitt meg noen tips til hvordan jeg kan innrede den. Enten med bilder eller linker til noe liknende. (Du har kanskje ikke hylla selv, men kanskje du kjenner noen som har og vet hva jeg mener) Blir så inspirert av bildene dine og hjemmet ditt og må innrømme at jeg hermer litt etter deg.

  Elsker stilen din og håper du har litt tips til meg.

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   22. august 2018 at 23:30

   Hei du 🙂

   For en hyggelig ting å høre.. Det varmer virkelig hjertet å kunne bære til inspirasjon for andre <3 Tusen takk for at du sier det. Det setter jeg så stor pris på.

   Hmm.. et tips er å ikke prøve å fylle alle hyllene nødvendigvis. Bytt på små og store gjenstander. Ha gjerne noen bøker liggende og magasiner stående et annet sted. Figurer eller skulpturene gjenstander funker alltid og en grønn hengeplante som eksempelvis eføy kunne passet superfint inn 😍 Tenk også på hvor og hvordan du henger den opp. Den bør henge som høyeste punkt i en styling. Tenk trekant prinsippet hvor du får ulike høyder på sidene med denne som høyeste punkt i midten;)

Leave a Reply