Kidsroom Motherhood

VENTETIDEN

Ååå jeg husker så godt den tiden her fra da jeg gikk med Celine. Ventetiden. Hver dag og hvert tegn er like spennende og man går bare rundt og venter i spenning. Kynnere og murring om hverandre. Sist ble jeg sliten av det, denne gangen ler jeg og koser meg med det. Jeg gleder meg så utrolig mye til fødselen at det er vanskelig å beskrive det med ord ♥

Det meste er klart her hjemme, og selv om vi kanskje burde startet på babyrommet tror jeg vi utsetter det til sommeren, for jeg kjenner at jeg ikke skal bruke mer energi enn nødvendig, og vi har mer enn nok å finne på enn så lenge. I tillegg er det godt å la kroppen hvile litt ekstra nå den siste tiden før lillebror kommer.

Må bare vise dere dette babynestet som jeg har fått laget i samarbeid med NapNest og Henriette som står bak det. Digger farge- og mønster kombinasjonene. For oss er det alfa og omega med babynest den gangen her. Vi hadde ikke det til Celine- hun sov bare mellom oss i toppen av senga. Vi tenker at han også skal sove i senga de første månedene, men i og med at vi har en storesøster som er glad i å komme inn å kose i senga både på natten og tidlig om morgenen er det viktig at han ligger hakket mer beskyttet enn det hun gjorde da hun ble født.

Henriette lager de fleste kombinasjoner og varianter, og du kan velge mellom klassisk romantisk stil eller en mer moderne og minimalistisk look som denne. Jeg sendte bare over noen inspirasjonsbilder så fikk jeg en hel rekke med mønstervalg tilbake. Kjempegøy! Du kan se flere av designene hennes her. 

ByHenrietteB babynest || Ferm Living pledd || Jellycat kanin 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Luna
  25. april 2017 at 10:28

  Kjempefint babynest, de er gull verdt! Lykke til med siste innspurt, tenk så deilig det blir når lillegutt ligger i det nestet der ?
  Vi kom hjem fra sykehuset for nesten en uke siden, fødte tvillingjentene på påskeaften ? koser meg sååå!

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   25. april 2017 at 11:21

   Ååå hallo <3 Gratulerer så MYE! Så utrolig stas med jentene dine. Nå må du bare nyte hvert eneste sekund. Jeg vet alle sier det- men det er så sant for denne tiden får du adri tilbake 😀 Jeg gleder meg sååå til å møte lillegutt og nyte hver eneste dag sammen med han <3

Leave a Reply