INSPIRATION Kitchen

HOPPER UT AV KOMFORTSONEN

JObber alt annet enn nine to five om dgen, vi snakker mer sånn 24/7. Fy søren så takknemlig jeg er for at hjulene går rundt. det er IKKE en selvfølge i disse tider. Det vet jeg.

Jeg elsker det her. Travle dager. 100 baller i lufta, deadlines og positivt stress. Det gjør meg så sinnsykt effektiv, motivert og ikke minst inspirert. Jeg blir virkelig mer kreativ når jeg har mye å gjøre 😉

Til uken skal jeg gjøre noe jeg aldri har gjort før og helt ærlig- jeg gruer meg sååå fælt. Missforstå meg rett, jeg elsker å henge utenfor komfortsonen, men likevel kjenner jeg at nervene sitter i høyspenn om dagen, haha. Etter boligstylings rushet på dagtid, kombinert med instagram, deadlines, levere materiell og ta bilder finner du meg her på kveldstid. Jeg sitter klistret til macen med en kaffe i hånden og setter sammen en digital presentasjon om videomarkedsføring. Til uken skal jeg nemlig holde foredrag for bedriftsgrenland i regi av Vekst i Grenland og det føles sååå skremmende men samtidig veldig VELDIG gøy!

Nå skal ungene i seng før jeg skal knaste i vei videre på tastaturet så ses vi plutselig i morgen. Kan tipse deg om at du bøøør ta turen inn hit for da får jeg endelig dele en etterlengtet rabattkode med dere fra en av mine favorittbutikker på nett 😀 Det gledes!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ida Bergstrøm
  13. mai 2021 at 11:41

  Hvor er det nydelige bilde/plakaten med de røde blomstene fra?

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   14. mai 2021 at 10:47

   Det er et bilde inne på art store da dette er en tv 😉 Samsung The Frame 😀

Leave a Reply