Kitchen

NEW IN (BETWEEN) – STOL ELLER BARSTOL?

HELLO tirsdag! Er det bare meg eller har dere en torsdagsfølelse i dag? Altså- liiiivredd for at tiden løper fra meg da, haha 😉

Kjøkkenet her hjemme ble plutselig komplett og følelsen av at det mangler noe er ikke eksisterende. Herre min hatt! Har jeg nevnt at jeg elsker det? hehe.

Jeg husker ikke helt om jeg har nevnt det for dere her inne tidligere men disse stolene har jeg siklet på en halv evighet. Jeg har aldri tatt meg råd til å kjøpe dem, men da de kom på Black Friday tilbud i november klinket jeg til. Og jeg lover dere da hadde jeg vært innom absolutt ALT som finnes av barstoler på markedet.

Jeg jobber jo endel med interiørkunder og inspirasjon samt møbelpakker. I den forbindelse sitter jeg ofte og oppdaterer meg på markedet og hva som finnes. Barstoler har alltid vært et problem for meg- ene og alene fordi jeg ikke synes barstoler er et særlig fint møbel. Mange varianter bikker fort over i (for meg) kategorien harry, hehe. Ikke at det er noe i veien med det altså, men det var ikke helt den veien jeg ønsket å gå her hjemme 😉

Derfor har jeg lenge sett etter barstoler som ikke ser ut som barstoler, men heller en slags forlengelse av en stol. Både Gubi, Ferm Living og &tradition har gode varianter. Til syvende og sist falt valget på In Between fra &tradition fordi de både er gode og trygge for barna å sitte i samtidig som de er utrolig fine og holdbare. Elsker det røykede treverket som passer perfekt til tvbenken fra Northern og som myker opp det maskuline uttrykket på kjøkkenet.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply