Kitchen

THE SENSE OF LUNCHING

Jeg er ingen frokostperson. Har jeg aldri vært og kommer jeg nok aldri til å bli. Lunsj derimot- der har du meg 😉 Jeg forguder en lang god lunsj og elsker de få gangene jeg føler jeg kan ta meg tid til å bare sitte ved bordet i evigheter, småspise og nyte en god kopp kaffe <3

I helgene prøver vi å få det til men er det en ting jeg skal bli enda flinkere på til neste år så er det å prioritere stunder som dette 🙂

Tidligere i høst skrev jeg så vidt om den nye serviset fra Rosendahl, Grand Cru Sense. Det taktile serviset baserer seg på trender og funksjonalitet og har med sitt rå og glasserte utseende tatt meg med storm. Du vet når du kommer over noe på messer eller i butikk og du ikke klarer å slutte å tenke på det? Sånn var det med dette <3

Serviset består av en rekke deler i ulike størrelser og er helt perfekt til en lunsj som denne, eller til en finere middag eller som oppbevaring om du vil! Det er nemlig laget med tanke på at man enkelt kan spise en halv foodbowl om man vil og enkelt sette tallerkenen i samme størrelse på toppen og deretter oppbevare restene til neste dag. Jeg ELSKER at det både er miljøvennlig og ikke minst plassbesparende. Jeg tror jeg kvittet meg med en hel søppelsekk med plastbokser og manglende deler av diverse kjøkkenutstyr når vi renoverte for noen uker siden. Det er helt vilt hvor mye unødvendig rot man har liggende.

Grand Cru sense finner du derfor både på matbordet, i kjøleskapet og i tørrskapet her hjemme. Jeg oppbevarer alt av linfrø, solsikkekjerner, mandler etc. i dem. Det blir så innmari fort rot og søl når jeg har det i emballasjen også må jeg ærlig innrømme at det ser bedre ut sånn her 😉 Forfengelig sa du? hehe.. jeg er gentlig ikke det, men det er noe med følelsen av noe nytt! Nå som kjøkkenet er i topp stand vil jeg selvsagt prøve å være flink med både rengjøring og system. Orden rundt meg skaper orden i hodet 😉

Håper dere får en deilig start på helgen <3

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply