INSPIRATION Living room

BAM! ENDRINGER I STUEN OG RABATTKODE TIL DEG FRA JOTEX

/ i samarbeid med Jotex

YES! jeg har ingen problemer med å se at jeg kanskje er i overkant glad i forandringer hjemme, men det er jo også derfor jeg driver med dette. Hver eneste dag jobber jeg med å se nye løsninger hos andre og la kreativiteten leke seg her hjemme. For en drøm når jeg tenker meg om- så himla happy for å få lov til å gjøre det jeg elsker mest. 

Anyroad, hodet har vært litt off for de siste dagene har jeg sitti inne i sofaen 24/7 med baby U på fanget. Feberen herjer- IGJEN. Og i skrivende stund kjenner jeg det begynner å kile i nesen og halsen snurper seg sammen. Det er definitivt en utvikling jeg ikke liker! haha 

Kastet meg derfor akkurat rundt og ommøblerte stuen i går kveld.. igjen! Jeg får alltid energi av å gjøre om her hjemme, og er det noe jeg trenger akkurat nå så er det akkurat det. Energi. Først og fremst kan jeg vise dere de bildene her som jeg tok for en liten uke siden. Vi har endelig fått på plass den nye sofaen fra Jotex som matcher stolen fra samme leverandør. Jeg har en greie for sett om dagen- mest på motefronten. Elsker en fin suit, ton-i-ton og gjerne i duse pasteller eller lyse og mørke jordfarger. Haha, jeg har virkelig flyttet rett inn i 80-tallet og jeg elsker det! 

Så, over til overskriften… Jeg digger at jeg får lov til å samarbeide med Jotex og jeg elsker at dere er så gira på rabattkoder fra dem! Frem til tirsdag får du derfor 20% på et helt kjøp hvis du bruker koden PUREIN20. Det vil si at denne sofaen får du faktisk til 6 799,- noe som er helt latterlig billig for en sofa som både er digg å slenge seg i og også fin å se på 😉 hihi. Stolen ser det ut som de er utsolgt for akkurat nå, men du finner utrolig mange andre flotte varianter her.  

Ha en nydelig 16. mai i dag. Vi skal ned å feire ungene i barnehagen i dag. Jeg kan ikke tro at dette blir siste gang med Celine i Barnehagen. Til neste år er det faktisk henne vi skal se på nede i byen. Aaah, som tiden flyr ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply