INTERIOR Living room

#GJENBRUK AV BLOMSTER

Annonse Plantasjen

Rykende fersk kaffe på trakteren, toner fra Highasakite fyller stuen og macen står klar for å bli knastet på. Regnet plasker mot ruta og alle planer om foto her hjemme i dag gikk i vasken for lyset spiller ikke på lag. Det gjør vel og merke ingenting for jeg har mer enn nok annet (kjedelig) arbeid å ta tak i. Som blant annet regnskap. Uuuæ creds til deg som jobber med dette daglig. Jeg skyr det som pesten og er redd for å engang tenke på det. Jeg skulle ønske jeg kunne bruke hele meg til å være kreativ og at noen andre kunne tatt seg av den biten 😉 hehe.

Anyroad, fredag da dere! La ut en post og story på insta i går om helgens fredagsbukett. Plantasjen har startet med 3 for 2 på alle snittblomster så jeg plukket meg meg et helt amazing utvalg derfra her om dagen. Planen kommer som regel mens jeg går, men jeg trives godt med litt sånn «jungle mess» buketter hvor tørkede og friske blomster harmonerer med hverandre.

Nevnte det på story i går også- jeg plukket med meg et bevist utvalg av blomster jeg vet er like kule når de tørker slik at jeg kan gjenbruke de hver for seg, eller sammen med andre friske blomster neste fredag, og neste der igjen osv.. Genialt, huh? Det er jo ikke til å stikke under en stol at gjenbruk er på alles munn om dagen. Temaet er hot, og av god grunn. Jeg synes det er fint jeg- at bransjen tar tar for å øke bevisstheten til oss som forbrukere. Så vil jeg, på den måten jeg kan, bruke min stemme til å øke bevisstheten for dere og for min egen del.

Når det er sagt, ønsker jeg dere en helt NYDELIG fredag! Svipp gjerne innom senere i kveld for jeg trenger litt hjelp og gode tips fra dere :*

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply