Living room

LAG DIN EGEN BILDEVEGG – EKSKLUSIV RABATTKODE

//annonse 

Bildeveggen er alltid en stor hit her hjemme, både på sosiale medier og hos folk jeg snakker med både i hverdagen og gjennom jobb. Prøvde meg jo en liten periode uten i vår og fant fort ut at det manglet noe. Digger hvordan den strekker seg fra tak til gulv og på sett og vis dominerer stuen. Det er enkelt å skifte uttrykk på den og forandre stilen her hjemme ved å bytte ut motivene. I samarbeid med Posterhouse har jeg gjort noen endringer nå før jul.

Elsker hvordan den skogsgrønne fotokunsten vil ta opp den rødgrønne julen jeg har planlagt her hjemme. For ikke å snakke om hvordan de varme motivene tar opp fargen på de øvrige veggene.


Illustrasjon her

Mange er ofte usikre på hvordan de skal bygge opp fotoveggen sin, og sannheten er at det finnes ingen fasit. Det enkleste er nok å starte med rette linjer i kantene, men er du som meg så liker du litt orden i kaoset. Dra da ut noen kanter, enten horisontalt eller vertikalt. Dette gir et enda mer lekent og morsomt uttrykk til veggen din.

Er du usikker på resultatet kan jeg anbefale deg å legge det ned på gulvet først, ta et bilde for så å henge det opp på veggen 😉


Akkurat nå får du 25% på ALLE POSTERE hos Posterhouse, og tro meg- de har MYE lekkert å velge i!! 😀 En fin førjulsgave til deg selv eller en en julegave til noen du er glad i ♥ Tilbudet gjelder ikke rammer og interiør. 

Bruk koden «pureinterior25» når du sjekker ut handlekurven. Happy Shopping!

You Might Also Like

2 Comments

Leave a Reply