Holiday Living room News Ukategorisert

MINE BESTE TIPS FOR FØRJULSSTEMNING PÅ BUDSJETT

I samarbeid med JOtex.no

OH MY, OH MY! Det er under to måneder til jul og jeg sprekker snart av lykke. Julen har alltid vært helt spesiell for meg og det er på en måte høstens høydepunkt. Ikke selve julaften nødvendigvis men førjulstiden.

Jeg elsker å starte tidlig av den enkle grunn at når nyttårsaften kommer da er jeg SÅ FERDIG! Da ryker som regel alt så derfor liker jeg å dra høytiden ut og begynne så smått allerede nå. Det vil si, jeg går ikke all in med juletre og ferdig pyntet hus, men mens julemusikken trenger seg på litt etter litt kommer elementene som tilhører julen på plass litt etter litt. Røkelsen, som er et MUST, kommer ikke før slutten av november- det samme gjelder julefilmene. Vi har likevel en liten familietradisjon her hjemme om at første uken i november reiser vi ut og kjøper en ting til julebyen som Ulrik og Celine blir enige om før vi reiser på kafè og drikker varm sjokolade og spiser crispi pikekyss mens vi hører på julemusikk hele veien hjem og starter å bygge byen vår. Og med julebyen følger julestemning så i dag tenkte jeg at jeg skulle gi dere mine beste tips til å «tyvstarte» førjulstiden uten at det blir for mye på en gang. Sjarmen er jo at det kommer litt etter litt sant? Bygge opp spenningen hos de små og kanskje også for de store (les; meg! haha)

I samarbeid med Jotex har jeg klikket hjem noen av mine julefavoritter for under 500-lappen 😀 I tillegg til å vise dere mine favoritter får jeg endelig lov til å dele ut en ny rabattkode til dere verdens beste lesere <3 Bruk koden ELISABETHOKT20 så får du 20% på et helt kjøp hos Jotex frem til 1/11.

Elsker når jeg finner budsjettvennlige favoritter og nå gleder jeg bare sååå mye til å dele masse deilig inspirasjon med dere fremover, starting today 😉

Jeg har holdt basen ganske clean, foreløpig. Den første adventsstaken har kommet opp sammen med noen av julestjernene i vinduet. Lek gjerne med ulike høyder som her hvor jeg har hengt den ene stjernen i gardinskinnen og satt den andre i karmen.

Siden jeg har valgt en såpass nøytral base er det essensielt å tilføre varme elementer for å bryte opp det minimalistiske preget. Levende lys er et must i julen, og for høsten generelt her i huset. Jeg elsker denne lysestaken fra Jotex. Perfekt å ha snurrede lys i, men alle som fulgte med på prosjektet mitt på instagram for litt siden vet hvor dårlig det gikk 😉 hehe. Prisen er det ingenting å si på for denne kan bli din for kun 219,- eller nærmere bestemt under 200-lappen hvis du bruker koden xxx når du sjekker ut hos jotex.no.

Tekstiler som gardiner, myke pledd og puter gjør også susen. Jeg elsker denne puten som tar opp naturens egne skatter. Vi er så heldige å ha et gammelt furutre i hagen og jeg elsker å bruke furu nå frem til desember hvor det blir byttet ut eller kombinert med gran. Granbaren gir meg hakket mer «julaften» følelse og siden jeg liker å tilføre julen i hjemmet step-by-step så passer dette bedre akkurat nå.

Sett den gjerne i en skulpturell vase for å gi helheten en mer spennende look 😉

Gull skålen er like dekorativ alene som fylt med nøtter, fiken eller julens fineste anheng 😉

Husk at du får 20% på hele kjøpet når du bruker koden ELISABETHOKT20. Tilbudet gjelder kun frem til 1 november så vær rask;)

(gjelder ikke allerede nedsatte varer eller elektronikk)

Flere av mine julefavoritter finner du under eller ved å KLIKKE HER.

1. Florlette gardiner (finnes i flere farger) 2. Putetrekk 3. Mykt pledd 4. Gullfat 5. Juleby karusell 6. Julestjerne

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply