INTERIOR Living room

STATUS PÅ RENOVERINGSPROSJEKTET VÅRT

Status? Dritt lei, begge to. Haha. Savner hverdagen mer enn ever og begynner samtidig sakte- men sikkert å kjenne på den igjen <3 Kjøkkenet er operativt og badet blir, om vi er heldig, ferdig flislagt i helgen. Vinduene kom omsider i hus i går kveld og der kastet vi inn håndkle. Mannen er sliten, og det med GOD grunn. Derfor skal jeg bruke dagen på å fiske inn noen som kan gjøre jobben for oss. Gjerne i går liksom, hehe 😉

På tross av noen humpler på veien har vi fått gjort HELT insane mye på kort tid og jeg tør ikke engang tenke over hvordan det så ut her for nøyaktig 4 uker siden. Shitt, får frysninger bar av tanken!

Nå begynner møbler sakte men sikkert å finne sin plass og det gjør meg så lykkelig! Har siklet på Hifive tv benken til Northern i en halv evighet og sist uke kom den opp på veggen her hjemme. ELSKER absolutt alt med den. Fargen, modulene, designet og ikke minst den unike døra som gir meg akkurat passe vintage preg samtidig som den harmonerer godt til et moderne design med sine rette linjer og sin fantastiske funksjonalitet. Imponerende!

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply