Living room

MIRROR L O V E

Hei du, og god fredag. Om få timer blåser NRJ i arbeidsfløyta og det er helg for real. #denfølelsen

Et av mine nyttårsforsetter er å få en bedre struktur på bloggen. Året i fjor var så innmari kaotisk privat at jeg ramlet over stokk og stein når det både kom til jobb og blogg. Missforstå meg rett- det var et fantastisk år med mange spennende nyheter, reiser og glede men også et, på mange måter, tungt år personlig. Anyways, har man ikke en klar struktur da er det lett å falle fra. Nå er jeg mer enn back on track, og jeg er SÅ glad for det for dette gir meg så mye ♥

Poenget er det at innleggene vil være mer gjentakende med nytt stoff istedenfor helt random til helt random tider, hehe. I den forbindelse ønsker jeg å starte opp en ny fredagsspalte. Denne vil ikke komme mer enn en gang i måneden, men fy som jeg gleder meg! Fredagsportrettet tar for seg kjente profiler innen mote og interiørverden som gir deg sine beste tips. Gled deg- I know I do 😀 Først ut er en venn jeg har blitt kjent med gjennom bloggingen. Jeg traff henne første gang på Vixen blog awards i 2014 hvor vi begge kjempet om førsteplassen. Henriette Amlie er en jente du blir glad i før du engang kjenner henne, og selv om vi sjelden ses offline gleder jeg meg like mye til hver gang for hvert sekund med henne er verdifullt.

Vi har endelig fått det nye speilet opp på veggen her hjemme btw. Elsker hvordan det åpner opp stuen når man kommer inn fra veranda døren.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply