Living room Motherhood

NÅR DU FYRER I MAI…

// innlegget inneholder sponset produkt

… da vet du at du lever i barselboblen hvor dagene flyter inn i hverandre og natt og dag noen ganger føles ut som samme sak. Jepp, jeg er mest sannsynlig den eneste i hele Norge som synes det er innafor å fyre i peisen i dag *ler*.  Her jeg sitter godt plassert på ullteppet mitt fra Tisca kun iført en tynn litt oversized t-skjorte fra klesskapet til mannen med pcen på fanget og kamera mellom bena kunne det ikke vært mer passende. Celine sover og lille ligger foran meg med babyull rundt stumpen, og jeg tør påstå at han koser seg minst like mye som meg selv ♥

Jeg har jo ikke introdusert dere skikkelig for den nye prinsen vår enda, så si hei til Ulrik, verdens snilleste mest velskapte gutt (i hans mors øyne selvfølgelig *kremt* hehe). Han veide 4300 gram  da han kom til verden 13 mai med sine 53 fine centimeter.

Rett før jeg reiste på føden fikk vi montert ny ovn her hjemme fra Aduro i Danmark som er en av mine samarbeidspartnere. Det er ikke før i dag det virkelig har fristet å teste den ut. Fordelen med en dag med litt ruskete vær er at jeg kan bruke dagen på å få gjort unna litt nødvendig regnskap, opprydning og ikke minst oppdatere dere. Og alt dette mens jeg kan snuse på verdens deiligste baby som ligger å koser seg foran peisen.

 

Peisen vår, Aduro 12passer perfekt inn i stuen med sitt danske, stilrene og kubiske design. Den gir godt innsyn til flammene fra flere vinkler og gir enormt god varme.

Med sin patenterte teknologi, Aduro-tronic, har de skapt et automatisk system som styrer lufttilførselen i ovnen. Dette passer meg ypperlig for jeg er utrolig dårlig på å følge med i oppfyringsperioden. Jeg har en tendens til å ha litt for mange baller i luften samtidig og ved å håndtere disse glemmer jeg ofte å sjekke innom peisen. Ved hjelp av Aduro-Tronic kan jeg endelig i praksis legge tørr ved i ovnen, fyre opp og aktivere systemet så gjør det jobben for meg.  Dette sparer meg for arbeid og betyr mer tid til andre ting på to do listen. Systemet fører også til renere forbrenning og opptil 40 prosent reduksjon i vedforbruket.

– LILLE NØSTET – 

For meg er jo helt klart det estetiske viktigst, eller kanskje ikke viktigst men jeg er absolutt en av de som går etter det som ser bra ut fremfor det praktiske eller fornuftige valget. Derfor er det så fint at mannen min er tvert motsatt. Han er opptatt av kvalitet fremfor noe annet. Heldigvis falt vi begge fort for samme ovnen da vi skulle velge. Det er selvfølgelig en kjempe fordel at det er både tids- og kostnadsbesparende for oss å ha en ovn som denne med tanke på varmen den gir på tross av lavt vedforbruk.

Nå er det en liten kropp som fekter vilt med armene sine her så mammahjertet må logge av og logge inn hos lille ♥ Kveldsbad, amming og babykos står på menyen. #hverdagslykke

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Marit
    26. mai 2017 at 21:54

    For en nydelig gutt! Jeg kvapp nesten litt da jeg så bildene for han er utrolig lik vår gutt da han var nyfødt i februar. Så ikke så rart jeg synes han er fin 😉 så er jo nyfødte det vakreste som fins! Nyt barseltiden!

Leave a Reply