Fashion INTERIOR Living room

NYHETER I SMYKKESKRINET

annonse

phssss.. det er ingen hemmelighet at jeg elsker å oppdatere smykkeskrinet. Selv om jeg stort sett alltid faller for den rene looken og gjerne i gull er det noe med følelsen av å ta på seg noe nytt, eller gammelt som i vintage for den saks skyld. Det er bare så stas å style antrekk når det er non nyheter ombord <3

Jeg tror jeg blir litt ekstra svak for perler i år. Gjerne barokk perler som briljerer med sine uslepne form, men også kombinsjonen av ulike tykkelser på lenke gjerne i kombinasjon med perler. OMG! Det er sååå kult!!

Når det er sagt har jeg et mål om å stikke opp de resterende hullene i ørene i løpet av året. Stakk opp ett i høst men har fremdeles 3 to go og jeg gidder ikke bruke penger på å gjøre det ute så manner meg heller opp til å gjøre det her hjemme 😉 Hvor fint er det ikke med en stor gullhoop nederst, den lille over og en liten perle i toppen?

En heeelt annen ting før jeg kaster meg rundt og svipper ut døren her hjemme… hvor fin er ikke den planten over her? Jeg ELSKER den og vettuHVA (som Ulrik ville sagt, hehe) den sover på natta. Det er sååå episk!!! Hver kveld krøller den bladene sine sammen for å sove og nå om morningen lyser den opp hele ormmet med sine nydelige dempede farger og bladene strekker seg helt merkbart mot lyset. Altså, det er bare så sykt fascinerende. Nok om det.. DA svipper jeg ut døren så snakkes vi veldig snart igjen <3 hihi.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply