INTERIOR Living room

PLANTEFREDAG MED DRONNINGEN

Annonse for Plantasjen

Jeg kan ikke huske sist jeg lå på sofaen. Eller nå lyver jeg- i går kveld brukte jeg faktisk 5 minutter her. Utenom det er det så lenge siden at jeg har glemt ´hvor komfortabelt det faktisk er. Om jeg har tid? *ler* Tuller du… jeg har aldri tid, men til vanlig er det en nødvendighet for å koble av. Nå har det ikke engang vært tid til å koble av så la oss si det som det er- man blir sliten av å pusse opp!

Anyways, satt meg ned med pcen på fanget tidligere i dag for et telefonmøte med Swedoor etterfulgt av mailen som verker etter å bli sett. Godt å få gjort, si. I den forbindelse knipset jeg noen bilder av dronningen min. Denne Monsteraen begynte med en liten plante fra Meny til 79,90 for 2 år siden. Nå har den blitt til flere og i høst hentet jeg ut enda en mellomstor Monstera hos Plantasjen og pottet de om sammen. Visste du at Monstera er en plante som trives i selskap med andre? Sett de sammen eller pott de om slik at de kan vokse sammen hvis du ønsker en stor plante sånn som denne. Nå er den så vakker at jeg ikke vet om jeg skal le eller gråte <3

MEN, det er et men. Tidligere har jeg hengt opp bladene på bambuspinner. Disse er tynne og glatte og Monteraen vrir om både røtter og stilkene sine slik at den fort henger litt med hodet. Jeg stakk derfor innom plantasjen og fikk med meg noen kokos stokker i to forskjellige størrelser. Tok meg derfor tid til å stelle litt med dronningen i dag og nå ser den både friskere og gladere ut 😀 Altså, hva er vel bedre enn dette på en fredag? 😀

5 kjappe with my queen:

  • Monstera er en lettstelt plante som har lett for å trives.
  • Vann sjeldent og la planten tørke opp melom hver gang. Stikk fingeren godt ned i jorden slik at ikke bare overflaten er tørr men resten av jorden fuktig.
  • Trives i lys og utviklet bladene med hull i kun når den får nok lys. Pass likevel på at den ikke får direkte sollys, dette svir bladene.
  • Bør ikke plasseres i romtemp under 15 grader. Når det er sagt elsker mine å stå på soverommet og der er det alltid kaldt.
  • Monstera får utvendige røtter som du bør la være for at planten skal utvikle seg og vokse fritt.

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply