INTERIOR Living room

UNIK RABATTKODE FRA NORTHERN

Annonse

God kveld i stua. For det er jo her vi henger om dagen, i huset, i hjemmet <3

Det er tøffe dager for hele Norge. For verden. Jeg føler vi holder pusten og at verden som vi kjenner den har stoppet opp og kanskje aldri vil bli som den en gang var. Nå kan man lese om all elendighet overalt ellers så jeg skal prøve å holde et positivt og inspirerende fokus her inne på tross av vanskelige tider for oss alle. Men vit det, at jeg tenker på dere- alle sammen.

Når man først er stuck inside er det jammen fint å ha et hjem man trives i 😉 hihi. Takk og lov for at vi (nesten) kom i mål med oppussingen i høst for å både jobbe, ha hjemmeundervisning, barnehage og lekestue her hjemmefra er igrunn ikke så verst sånn som det er nå. Selv om vi lett kan bli litt «hodegale» alle mann ;P

I høst startet jeg opp et samarbeid med Northern som har de vakreste lampene, men morsomst av alt- de KULESTE møblene. Hvert objekt de skaper sklir rett inn på ønskelisten min og det var ingen tvil om hvem vi skulle velge da vi var på utkikk etter et sømløst uttrykk i tv-stuen. HiFive er en Tv benk fra Northern som ser mer ut som en supertrendy skjenk enn et møbel jeg i utgangspunktet ofte synes er kjedelig.

Denne tv benken er helt fantastisk! Ikke bare sklir den rett inn i interiøret med de røykede barstolene fra &tradition, den har en unik utførelse som skjuler alt du trenger til tven.

Ledningene trekkes nemlig enkelt fra baksiden og inn i stikkkontakten, mens verdens kuleste nedtrekkbar dør skjuler hele ledningskaset som følger med dekodere og annet som hører til.

Northern har i disse dager en kampanje gående på sine nettsider med 20% på hele HiFive sortimentet, MEN jeg har fått en helt eksklusiv rabattkode bare til dere på 25% ut mars. IIiih! Elsker å kunne gi noe tilbake til dere <3

Bruk koden PUREINTERIOR25 hvis du handler hos dem, og vil du ta en titt på utvalget som du enkelt kan skreddersy selv kan du klikke deg inn her.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristine D
  3. juli 2020 at 19:38

  Hei Elisabeth!
  Har akkurat kjøpt meg denne gosaken selv og er så fornøyd! Men så kom jeg over bloggen din og så hvor fin den var i til fargen på veggen din. Så derfor må jeg spørre hva fargen heter?
  God helg til deg!

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   5. juli 2020 at 09:54

   åååå, grattis! Du kommer til å elske den 😀 Jeg er sååå glad i vår <3 Fargen på veggen heter scroll beige og er fra Nordsjø Norge 🙂

Leave a Reply