Living room

STUDIO COLLECTION PÅ BILDEVEGGEN

// Reklame

Desenio har lenge vært en av mine store favoritter på prints og fotokunst. De har jobbet med influencere i mange år, inkludert meg selv, og de leverer gode produkter og hyppige nyheter. Jeg hadde tråkket meg litt lei av bildeveggen her en periode, men jeg skjønner fort at jeg ikke klarer meg uten. Denne gangen valgte jeg vel og merke noe helt annet og noe veldig utypisk det du ser overalt ellers. 

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker reiselivet. Jeg elsker nye steder, bygg, farger, arkitektur. Jeg elsker å se på mennesker. Observere, drømme meg bort. Hjemmet vårt er i stor grad preget av reisene våre. På ulike måter. Jeg inspireres, motiveres og implementerer elementer sammen med min egen stil. Å gå ut på terrassen er som å komme til min egen lille Bali oase. Jeg elsker det og jeg føler meg så hjemme. Soverommet er på vei til å bli en av mange storbyhoteller jeg har vært så heldig å få besøke opp igjennom årene. Badet vårt henter inspirasjon fra de rene linjene i japan kombinert med det lune mørke preget man finner på mye interiør og eksteriør i Asia. Naturlige elementer som stein, treverk, vann, stein og lin står i fokus. 

Jeg ble derfor over happy da jeg kom over Studio kolleksjonen hos Desenio. Det skriker en blanding av Miami og Karibien og jeg elsker hvordan det bryter fullstendig med den fløyelsmyke sofaen og det lyse treverket. De sorte rammene (også fra Desenio) er virkelig prikken over i`en for å gi bildene og stuen generelt nok edge. Jeg er jo egentlig ikke så glad i at det blir for sukkersøtt. Det må i så fall være noen POWER elementer som gir rommet edge og meg motivasjon. La meg bare si- jeg er SÅ FORNØYD! Herregud, hvor kult liksom! Tror aldri jeg blir lei av bildekunst, også disse fargene da dere. Man MÅ jo bare bli happy av det her. Jeg vet i hvert fall at undertegnede smiler om kapp med sola hver morgen jeg tar kaffen ved skrivepulten men øynene rettet mot stua. 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply