Living room

FRA TAKESS TIL SLETT TAK

God kveld og god søndag ♥ Denne helgen har bare flydd avgårde til besøk både i går og i dag og plutselig sitter jeg her, søndag kveld. Klar for en ny uke i morgen igjen..

Jeg har dessverre ikke fått vært på Oslo design fair denne gangen, og det gjør litt vondt i hjertet mitt. Noen ganger strekker tiden rett og slett ikke til. Heldigvis har jeg mange dyktige venner og blogg kollegaer jeg kan holde meg godt oppdatert igjennom. Ta blant annet en titt på galleriet til Camilla hvis ikke du heller fikk vært der 🙂

Ellers må jeg jo holde dere oppdatert på hjemmefronten. Jeg er i full gang med å sparkle hele stuen vår. Den hvite stuen som skulle være mitt blanke lerret som jeg likevel aldri føler jeg har fått bodd meg skikkelig inn i. Nå, 1,5 år etter vet vi endelig hvilken vei vi vil gå. La oss bare si at det er veien mot listefrie vegger, slett tak og duse grå/blå vegger i form av forlengelse av tv-stuen. Industrielle elementer kombinert med grafiske detaljer og skulpturelle designskatter.

Det siste året har stuen stått uten lister og alle andre prosjekter har kommet langt før ferdigstillingen av dette. Det er jeg glad for nå, for å rive er kanskje på topp tre over det kjedeligste jeg vet her i livet! Har rukket over øverste kant rundt alle veggene utenom en i dag, og til uken begynner sparkling av tak essene. Iiiik! Endelig kan vi snart si farvel til sprekker langs kantene, tak ess og spot skinnene som sto her da vi flyttet inn. Noen som har erfaring med å sparkle skjøtene i taket? Vil det sprekke dersom vi ikke legger duk?

Hørte en venninne si at de hadde en maler inne som ikke la duk men kun sparklet skjøtene og malte. Resultatet ble visst upåklagelig.

Alle tips, råd og tidligere erfaringer tas i mot med stor takk. Og la meg bare presisere. GODT jeg kan belønne meg selv med to strøk maling på slutten for herregud for en kjedelig jobb det her er. *ler* Faktisk så kjedelig at jeg vurderer å pusse ferdig den ene veggen først så den blir klar til maling i løpet av uken slik at jeg får noe motivasjon å gå på, haha!

Ha en fin kveld da dere. Vi skravles i morgen,nå er det farmen og natta etterfulgt av tidlig møte i Oslo i morgen 😀

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply