INSPIRATION Living room News

THE FRAME PÅ BILDEVEGGEN

Annonse Samsung

La oss snakke litt om TV dere. I hvilket univers er Tv-en i seg selv et estetisk fint møbel? Hverken høytalere eller tv har tidligere scoret særlig høyt på listen min og jeg tror faktisk aldri i hele min bloggkarriere (som begynner å dra på åra med sine 10 år bak seg) jeg har tatt bilde av eller mot Tv-en.

Jeg har alltid, bevisst, vinklet kamera andre veien eller litt til siden for å kutte det bort. Så lite glad er jeg i tv som et møbel *ler*. Det var frem til jeg ble introdusert for The Frame fra Samsung første gang. OMG! Jeg husker de hadde pressevisning på Oslo Deco noen måneder etter jeg hadde vært på slippet av Samsung galaxy S9 i Oslo. Jeg fikk det dessverre ikke med meg live men ble oppslukt i pressemeldingen og siden jeg så den live første gang har jeg ønsket meg den!

Jeg og Sindre ble tidlig enig om at vi skulle unne oss The Frame i løpet av høsten som en gulrot for å stå fjellstøtt (les; eller ikke) i oppussingen 😉 Så da Samsung kontaktet meg i starten av november og spurte om jeg kunne tenke meg å være ambassadør for The Frame føltes det litt som å vinne i lotto. Uuuæææ!

Jeg er faktisk litt målløs over hvor utrolig vakker den er og hvor gøy det er å leke seg med den! Vi elsker jo gode filmer og jeg er helt fullstendig avhengig av serier så når vi nå renoverte hele hovedetasjen her hjemme var vi begge enige om at tv-en skulle få en sentral plass, uten å gå på bekostning av det estetiske. Sistnevnte er det kanskje jeg som går i bresjen for å oppnå. Valget falt derfor naturlig på The Frame. Denne ser estetisk fin ut og skaper en atmosfære som ikke primært er en TV krok men heller et kunstgalleri. 

Elsker at man enkelt kan bytte ut rammen til hvitt eller treverk dersom man ønsker et mykere inntrykk. Dere som kjenner meg eller har fulgt meg lenge vet vel og merke at jeg elsker kontraster og jeg ELSKER å lage spennende bildevegger.

For øyeblikket ser bildeveggen ut som du ser over her. Med fantastisk fotokunst fra Canvasprint og mitt eget bilde på The Frame. Altså- for en som ELSKER å ta bilder er dette virkelig drømmen. Tror faktisk ikke jeg klarer å presisere hvor utrolig begeistret jeg er for denne. Vi har allerede hatt flere på besøk som ikke engang skjønte at det var en tv før vi fysisk trykte på knappen og slo den på. Programmet Art Mode gjør det nemlig mulig å ha bildet på så lenge man er i nærheten. Den har en automatisk sensor som både justerer lyset på bildeskjermen samt registrerer bevegelse i rommet. Ett ord- AMAZING!

Ørkenbildet er fra Samsung sin egen kolleksjon. Inkludert i kjøpet får du en rekke ulike motiver med alt fra fotokunst til kunst. I tillegg kan man enkelt oppgradere utvalget i Art Store ved å kjøpe motiver eller abonnere på hele utvalget. Jeg er så stolt over å få jobbe med en så stor og innovativ leverandør og jeg kan virkelig ikke få fremsnakket dette produktet nok. Min bedre halvdel har bygd inn alle ledninger i veggen og en lekker, nett og stilren Tv benk som ligner mer på en liten sjenk gjør hele looken komplett. Tv-en derfor like fin å se på fra alle vinkler og det er ganske viktig når den har en så sentral plass som dette i hjemmet vårt.

Det morsomste er at The Frame traff oss like godt begge to. Sindre som er opptatt av det tekniske samt bilde og lyd får det han ønsker og jeg som er opptatt av det estetiske uttrykket får mer enn jeg noen gang kunne drømt om <3

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Emilie
  3. januar 2020 at 18:47

  Så fint du har det!! Lurer veldig på hva fargen på veggen heter?

  • Reply
   Elisabeth Halbjørhus
   4. januar 2020 at 18:29

   Åh, så koselig å høre. Tusen takk <3 Fargen heter Scroll beige og er fra Nordsjø Norge 😀

 • Reply
  Marlene
  21. november 2021 at 23:50

  Veldig fint! Kunne du sagt litt mer om tv-benk en og hvordan dere har skjult kablene?

Leave a Reply