Fashion INTERIOR Living room

NÅR KROPPEN GÅR I SPAREBLUSS

Inneholder sponsede produkter

Sukk.. er det bare meg eller er det flere som savner de varme soldagene vi hadde sist uke? Snakk om å ta ting for gitt fort.. Jeg føler virkelig ikke jeg fikk maksa soldagene i det hele tatt. Det er såååå mye mer jeg gjerne skulle rukket eller fått til, men man kan ikke rekke alt si.

Og jeg vet ikke med dere, men jeg kjenner at denne kroppen har gått inn i sparebluss. Jeg er så himla mye mindre effektiv enn hva jeg pleier og hukommelsen min er langt i fra tilstedeværende. Selv om vi skal være stort sett hjemme i sommer kjenner jeg det skal bli godt med ferie likevel. En liten boost før høsten setter inn for fullt. Gleder meg til den høsten her. Etter årets første halvår og med alt det sjokkerende det hadde å by på kan det vel forhåpentligvis bare gå en vei? Oppover! <3

Jeg omfavner sommeren selv om en bitte liten del av meg faktisk gleder seg til høsten allerede. Det gjør jeg alltid når vi kommer til juli måned. Jeg elsker den siden av året, ene og alene på grunn av moten og min egen effektivitet. Jeg jobber så crazy godt om høsten og jeg er sjeldent mer kreativ. Høstmoten er alltid den morsomste da den gir så mye større rom for lekenhet i sammensetningene og omfavner bokens desidert eldste stylingtriks- lag på lag.

I morgen kan du bli med meg til Oslo på story @pureelisabeth_ og få en aldri så liten smakebit 😉 Det gledes!

(adlink) Sommerantrekket finner du hos Lindex ofc 😉

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply