Outdoors STYLING

FÅ 20% PÅ ET HELT KJØP HOS JOTEX

I made it! Sist uke dreide 80% av hverdagen min seg om været. haha. Følte meg som Tobias i tårnet der en liten periode da alle dager og planer ble lagt opp etter det. Fredag var satt av til foto, foto og enda mer foto. Skulle ta både uteområdet og ulike styles samt noen location foto som vi heller har til gode i morgen (stay tuned!), men neeeeida.. BAM! der kom spysyken på besøk og vi ble sengeliggende- alle 4. Herreminskaper SÅ hjelpesløs man føler seg. Jeg fikk dog karret meg ut i pysjamas med bøtta ved min side og tatt masse bra bilder av uteplassen før snøen kom for fullt og jeg meldte over og ut (!) på sosiale medier og forøvrig resten av verden 😛 

Anyroad- denne uken er jeg lykkelig over å meddele at jeg nok en gang får gi dere en eksklusiv rabattkode fra Jotex, som fort kommer godt med 😉 De har fått inn mange lekre nyheter og denne gangen valgte jeg å tyvstarte våren for den kommer fortere enn vi aner. Har virkelig ikke funnet ut av det området her og tror muligens det har noe å gjøre med alle de kalde flatene. Den sorte veggen mot det kalde grå?! Jeg trengte varme og hva gir det bedre enn et lunt lekkert gulvteppe fra Jotex? 

Kombinert med ulike stoffer, både på vegg og i sofa ble looken her ute så mye lunere og i går tok jeg årets første kaffekopp her ute for nå er atmosfæren akkurat slik jeg har ønsket meg. Enda mer grønt nå mot sommeren og du kan bare drømme om å få meg innomhus, hehe. 

I tillegg til en rekke ulike utetepper i alle mulige størrelser og til en MEGET god pris har de fått inn de deiligste krukkene. Klikket meg akkurat inn og ser at de har fått enda flere nyheter i de LEKRESTE fasonger så jeg må klikke hjem noen flere selv som jeg kan kombinere med de sorte og grå som du ser her. 

Selve utegruppen var et budsjettkjøp på Rusta i fjor som vi stort sett har brukt på boligstyling det siste året. Nå har det likevel flyttet hjem for sesongen og kombinert med den lekre København benken fra Jotex synes jeg det ble akkurat passe «skandinavisk med en touch av asia». Just the way I like it! Jeg henter SÅ mye inspirasjon når jeg er ute å reiser så litt Bali vibber blir nok å se her ute i løpet av sesongen. Har store planer for veggen bak huska, som forøvrig ble med hjem fra Bali i høst 😉 Gleder meg til en deeeeilig utesesong sammen med dere!

PS! Bruk PUREIN20 i kassen hos Jotex så får du 20% rabatt på ET HELT KJØP, inkludert både møbler og tepper 😉 Tilbudet gjelder kun til 15 mars så hurry up!

(Tilbudet gjelder ikke i kombinasjon med andre tilbud eller rabatter og heller ikke på elektronikk.)

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply