Outdoors

HAGEPRAT OG EN VELDIG SPENNENDE NYHET!

/I samarbeid med Plantasjen 

God morgen dere og heeei søndag! 

Har dere en fin start på påsken? Vi har fått gjort så utrolig mye den helgen her. Vi er i full gang utendørs med å klippe ned busker og trær. Epletreet skippet vi i fjor og jeg angrer brutalt i år. Det har nemlig grodd 10 ganger så mye som det pleier. Så bare det er en fulltidsjobb i seg selv, haha. 

Snakker om hagearbeid- jeg har lagt ved en liten oversikt over gangen i hagen gjennom april måned. Planen er å gjøre det hver måned fremover for å gi både meg selv og dere en kjapp oversikt. 

For noen måneder siden ble jeg spurt om jeg ville gjøre et langvarig samarbeid sammen med Plantasjen, noe som er helt utrolig stas, og nå skal vi endelig i gang. Jeg gleder meg så utrolig masse til å brette opp ermene og finne frem de grønne fingrene. For ikke å snakke om det faktum at jeg skal gi meg selv og familien en skikkelig digital detox i månedene fremover. Håper dere vil bli med på reisen ♥

Jeg ELSKER den nye Nova serien fra Plantasjen som du ser på både krukker, kasser og pidestallene over her. Jeg gleder meg så ENORMT til å oppgradere selve verandaen i år. Vi har jo ulike soner i uteområdet og det dere har ett hittil er jeg veldig fornøyd med. Her trengs kun litt nye planter og blomster, men resten av terrassen står foreløpig tom. I dag skal den skrubbes og høytrykk spyles så den er klar for ny farge og et supermorsomt design. Gleder meg til å vise dere! 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply