Outdoors

SMART OG ENKEL VANNING


// Annonse i samarbeid med Fiskars

Hei igjen ♥

Vi gjør oss klare til avreise til bryllup i Filipstad i morgen tidlig as we speak, men mellom slagene har jeg rukket å nyte litt av sommervarmen i dag. Det er helt magisk å sitte utendørs for øyeblikket, og det eneste som mangler ved siden av meg nå er lille Celine gull som har tatt med seg den rosa trillekofferten sin ned til mor og far for helgen. Og selv om vi ikke fikk noe sjø og måkeskrik til sommervarmen i dag har vi fått kjølt oss ned på andre måter- nemlig i sprederen. #barndomsminner ♥♥♥

Rett før sommeren virkelig startet for noen uker siden var Sindre og Celine ute og kalket og vannet hver centimeter av plenen vår. Sindre er over gjennomsnittet opptatt av grønt gress, noe jeg er enormt takknemlig for i og med at jeg elsker en fin nyklipt plen. Vi har en vannslange som tilhører barndommen, og som jeg husker utmerket godt fra jeg bodde her som barn. Pappa som vannet hekken og sprutet iskaldt vann ertende og lekent på meg og mine 4 brødre. Det vil si at den har holdt de siste 25 årnene, så det skal ikke stå på kvaliteten altså… Derimot er den ikke av den mest praktiske sorten og jeg irriterer meg faktisk så mye over hvor tungvint det er å dra ledningen ut og inn at jeg ikke har vannet noe som helst her hjemme med annet enn vannkanne etter vi tok over huset for nøyaktig 2 år siden.

Å vanne krukker, bed og plen med vannkanne er et evighetsprosjekt som krever både tid og tålmodighet, så da Fiskars spurte om jeg ville teste det nye og innovative vanningssystemet deres var jeg ikke sen med å takke ja. For en lettelse. Ikke bare for meg, men for mannen og husfreden, hehe 😉

Fiskars nye Watherwheel er en komplett løsning som virkelig dekker alle våre vanningsbehov. Ved hjelp av ulike spredere og munnstykker kan vi enkelt kalke plenen og vanne uten at det behøver å ta mye tid.

Fiskars slangetrommel kommer med alt inkludert. Ved hjelp av det smarte oppbevaringssystemet i selve trommelen har vi alt samlet på et sted og det horisontale nette designet gjør det enkelt å ta trommelen med seg, samt ta slangen ut og inn. Det gir i tillegg 360 graders bevegelsesfrihet når trommelen ligger på bakken.

Vanningssystemet kommer i tre ulike størrelser, 15, 20 og 30 meter. Det kan enkelt brukes sammen med vanningsprodukter fra andre merker og du unngår derfor unødvendige ekstrakostnader dersom du allerede har noen brukbare vanningsprodukter hjemme. Dersom du er usikker på hvilken variant du trenger kan du enkelt finne ut av det her ved hjelp av Fiskars egen hagekalkulator. På denne måten får du en enkel oversikt over hvilke produkter som kan lønne seg for ditt bruk. På bildene over bruker vi det lille waterwheelet som er mer enn godt nok til min bruk på bed og blomsterkrukker. I tillegg har vi en ekstra slange til vanning av plen og busker på baksiden av huset.

Planen er å henge slangetrommelen på hjørnet av verandagelenderet vårt da trommelen enkelt kan svinges begge veier. Praktisk for oss som har stor plen på den ene siden- og krukker, hekk, og bed på den andre siden av huset.

Vanningssystemet har tre ulike munnstykker, som hver og en oppfyller hvert sitt behov. Min favoritt er denne som enkelt justerer vannmengden ved hjelp av spaken ved tommelen. I tillegg velger man hvor stor dusj man ønsker ved å vri på selve munnstykket. Perfekt til bed og krukker som faktisk må vannes hver eneste dag nå som solen steker som den gjør. Før jeg fikk denne i hus endte det med at jeg kun gikk runden med vannkanna en gang i uken, noe som resulterte i kort levetid for de stakkars plantene mine (!)

– FUN, FAST WATERING – 

Sindre er minst like fascinert som meg selv og bruker slangetrommelen aktivt til å vanne plen, men også til å spyle verandaen, og spesielt gelenderet. Vi lever jo som mange av dere vet litt landlig og har et helt orkester (les: av fugler) utenfor soveromsvinduet. Selv om det er hyggelig å bli vekket av fuglesang hver morgen er det ikke like hyggelig å spise og oppholde seg på verandaen når den er full av fuglebæsj.

Fiskars Waterwheel gjør jobben både enkel og morsom ♥

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply