Outdoors

TEKSTILER GJØR UNDERVERKER

//Reklame

God morgen og hei mandag ♥

Denne uken har jeg gledet meg sååå masse til. Det skjer så mye gøy og etter en fullspekket uke med styling er jeg klar for en fullspekket uke med blogg. Det skjer en del endringer her hjemme. Når gjør det ikke det, haha. Og jeg gleder meg til å vise dere alt sammen. Step by step. 

I skrivende stund er jeg vel og merke på vei til Stavern. Jeg skal ha en scenografi for Liv og Vekst som starter denne uken. Sammen med en som heter Lindis skal vi få på plass scene dekoren før festivalen fylles med fantastiske mennesker. Celine er med meg på jobb i dag for vegg i vegg med scenen ligger tidenes innesal med plentu av trampoliner, hinderløyper og skumputer. Et paradis for en på 5 år 😉 

I dag tenkte jeg bare jeg ville tipse dere om hvor mye tekstiler og naturlige materialer gjør for et rom. Inne som ute. I samarbeid med Homeroom har jeg fått på plass et lekkert uteteppe, bohemske puter og en nydelig stor keramikk krukke. De har så utrolig mye lekkert og selv om jeg elsket uteplassen som den var er jeg enda mer fornøyd nå. Tekstiler, og spesielt tepper luner rommet veldig. Når vi er på styling bruker vi nesten alltid teppe under både sofa- og spisegruppen. Det føles fort glissent uten, og et teppe kan, på samme måte som maling, endre et helt rom eller en stil om du vil. 

Stolene er forøvrig fra Rusta om du lurte og bordet kjøpte jeg på salg hos Jysk i fjor sommer. Alt av potter og planter er fra Plantasjen utenom keramikk krukken som du får hos Homeroom. Den er faktisk i samme familie som den store høye krukken jeg har stående på gulvet inne i stuen. 

Om du svipper innom Homeroom så er det en stor glede å kunne gi deg 20% på bestillingen din ved bruk av koden PUREINTERIOR. 

Åååå, jeg har så mye GØY å dele med dere fremover. Bobler over av energi og glede. Føler jeg har sitti på gjerdet i to uker med fremtidige samarbeid som jeg har hatt lyst til å vise dere med en gang. Endelig er vi her- let`s GO! 

You Might Also Like

No Comments

    Leave a Reply